KNMV Moosrit zondag 4 november

De Moosrit van de Twentse Motor Club zal verreden worden op zondag 4 november 2018.

De start zoals vanouds bij ons club gebouw; De Buren Beckumerstraat 2  7548 BG Boekelo.

Traditiegetrouw gaan we naar “Het Oosten” dus papieren meenemen. Ik heb getracht een mooie toeristisch route uit te zetten, op sommige stukken gaat dat wel heel toeristisch en af en toe wel heel dicht langs de boeren erven, dus voorzichtigheid geboden, denk om spelende kinderen en eventueel loslopende honden/vee.  Laten wij ons als gast gedragen en zeker op die plekken ons rijgedrag aanpassen zodat wij eventueel volgend jaar weer in die regio’s mogen komen.

Voor de pauzeplaats komen we in Mettingen, een gemeente in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, gelegen in het KreisSteinfurt. Het staat bekend als de stamplaats van de familie Brenninkmeijer (van C&A) en als een van de belangrijke plaatsen voor de Westfaalse textielhandel op Nederland. De Brenninckhof, de oude boerderij van de Brenninkmeijers, bestaat nog

Het restaurant Haus Telsemeyer ligt letterlijk aan de voet vande kerk, voor deze dag is er gedoogbeleid om de motoren tegen de kerk te parkeren, en dat alles onder toeziend oog van de Polizei.

Haus Telsemeyer met Tüöttenmuseum en politiebureau vormen een gebouw

Binnen kunnen we in lopend buffetvorm genieten van een heerlijke maaltijdsoep (2 soorten) met brood.

Het tweede deel van de rit brengt ons toeristisch weer terug op het punt waar we vanochtend waren vertrokken. Daar wacht “de Moos” .

Mensen maak er een mooie dag van.

Klaas Wester

De leden ontvangen de rit één week van te voren in de mail.

Voor niet leden is de route één week van te voren te bestellen, via de button: inschrijven

Algemene ledenvergadering TMC donderdag 22 november. Alleen voor TMC-leden

Beste TMC-er(s),

Wij nodigen je van harte uit om onze Algemene Ledenvergadering bij te wonen op donderdag 22 november 2018 bij Café De Buren, Beckumerstraat 2 te Boekelo.
De zaal is open vanaf 19.30 uur. De vergadering begint om 20.00 uur. De persoonlijke uitnodiging ontvang je 14 dagen voor aanvang in de mail, mocht je deze of andere mail van de TMC niet ontvangen, kijk dan eerst in je spambox. Heb je niets ontvangen of een nieuw e-mailadres geef dit dan door aan de secretaris: secretaris@twentsemotorclub.nl

Clubavond (kerstborrel) + bloemschikken 13 december

Op onze clubavond van 13 december hebben we voor de dames weer een gezellige bloemschikavond geregeld.

Tijdens de TMC-clubavond (kerstborrel) van 13 december hebben we een bloemschikavond voor onze vrouwelijke TMC-leden en voor de partners van onze (mannelijke) TMC-leden. Maak je eigen prachtige kerststuk, waar je de hele kerst plezier van zult hebben; een zelfgemaakt sieraad in huis. Op de bloemschikavond werk je met diverse kerstmaterialen.

De kosten worden nog bekend gemaakt.  De bloemschikavond begint om 20.00 uur en eindigt om ca. 22.15 uur. Locatie is zaal ‘De Cobra’ bij restaurant ‘de Buren’ in Boekelo.

Heren die mee willen doen zijn ook van harte welkom!

Omdat we deze clubavond omgedoopt hebben tot kerstborrel, zal ook de kerstman en de kerstvrouw aanwezig zijn! We zorgen voor de lekkere hapjes en drankjes.

Jullie zorgen voor een mooie opkomst!

High Risk Merchant Account