Club- en dartavond 14 oktober

Op deze clubavond spelen we weer het TMC Darttoernooi.
We spelen op 5 borden in verschillende rondes. Heb je je eigen pijlen dan mag je die meenemen. Er zijn echter voldoende pijlen aanwezig.

Dit jaar doen we het met inschrijving, zodat we weten hoeveel personen er willen darten.
Zorg ervoor dat je op 14 oktober uiterlijk om 20.15 uur in de zaal bent in verband met de indeling. Het toernooi begint om 20.30 uur.

Het is toegestaan om een introducé mee te nemen. Mocht je een introducé meenemen, vul dan bij het inschrijven aantal 2 in, gaan er meer personen mee, vul dan dat aantal in.

Klik op de button INSCHRIJVEN om je in te schrijven, vul het aantal in en klik op update cart.

Graag tot  donderdag 14 oktober!

De barcommissie zorgt natuurlijk weer voor de nodige hapjes en drankjes!

Het bestuur.

KNMV Moosrit zondag 7 november

Moosrit 2021

Vanuit Boekelo sluipt de route op landelijke wijze tussen de stadsbebouwing van Hengelo en Enschede naar de grensstad Gronau en vervolgens verder Duitsland in. Via smalle landelijke wegen, gaat het via de voet van de stuwwal van Bad Bentheim noordoostelijk, richting het Emsland en vanaf hier wordt het traject afgewisseld met enkele bredere doorgaande stukken. Tijdens het eerste deel van de tocht steken we de rivieren de Vecht en de Ems over.

De officiële tussenstop van de tocht, na ongeveer 100 km, is gepland bij Café en Restaurant “Zur Schleuse – Venhaus” in Spelle, maar door de steeds veranderende coronavoorschriften zou het zomaar kunnen dat niet iedereen er tegelijkertijd terecht kan. Geen nood; verderop in deel twee van de route is eventueel méér gelegenheid voor een pauze en er zijn onderweg nog diverse picknickplaatsjes.

Op de terugweg verlaten we Landkreis Emsland en verloopt de route in zuidwestelijke richting over gevarieerde wegen van het prachtige Landkreis Borken terug naar Boekelo, waar een goed bord moos op ons staat te wachten.

Maar let op: deel twee van deze editie van de Moosrit wordt echter aangeboden in twee afstanden: 100 of 150 km. Voor wie dus een uurtje langer wil genieten van het herfstlandschap, is een extra lus van 50 km ingelast. Kies je voor deze langere afstand (routes 2a en 2b = twee maal 75 km) dan vind je enigszins halverwege nog enige mooie horecagelegenheden voor een pauze (overigens niet door TMC geautoriseerd).

De route is natuurlijk helemaal gecontroleerd en het enige puntje dat moeilijk zou kunnen worden is de oversteek van de Haaksbergerstraat. Maar dat is helemaal op het eind en tot nu toe ziet het er naar uit dat dat goed komt.

We wensen jullie een plezierige rit met mooi weer.

Jan Willigendael
Gerrit Mannebeek

Coronamaatregelen

Beste leden van de TMC en alle andere motorrijders,

We mogen weer naar het café/restaurant en op het terras, dus ook een pauzestop in de route is ook weer mogelijk. Echter wil je in het café/restaurant naar binnen heb je de coronapas (QR-code) nodig.
We hebben ondertussen de Donder4daagse ritjes alweer gehad en die zijn weer goed bezocht. Helaas is de herfstrit in het water gevallen. Het volgende evenement dat op de rol staat is de club/dartavond op 14 oktober. En onze laatste motorrit van dit jaar is natuurlijk de Moosrit op zondag 7 november. De info voor beide staat elders op de website. Houd je wel aan de gestelde Corona maatregelen, ook voor het buitenland. Kijk voor info op de website: Coronaregels voor reizen en vakantie | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl