WWA-rit zondag 22 april

Exclusief voor leden van de Twentse Motor Club

Vertrek tussen 10.00u en 10.30u bij “de Buren”.

We maken deze dag een mooie rit met het thema “klotsend E-mobiel”.

De route is ca. 160 km lang. We blijven in Nederland en halverwege gaan we iets leuks doen. Waarbij de lunch is inbegrepen.

Let op: het aantal deelnemers is beperkt tot 40. Weliswaar kunnen meer mensen meerijden. Maar de WWA-aktiviteit (inclusief lunch) zelf kent een absoluut maximum van 40 personen. Meld je dus vlug aan.

De eigen bijdrage deze dag is nihil. Dus doe mee en laat je verrassen.

Graag tot dan.

Inschrijving is gesloten!

Wim Lieven

Cursus Basecamp Clubavond 17 mei

Cursus Basecamp  –  donderdag 17 mei 2018

Van 19.30u – 21.00u – bij De Buren – grote zaal

Schrijf deze datum in je agenda. Want we organiseren weer een GPS avond voor gebruikers van Basecamp.

Dit keer staat er een echte docent van Waypoint voor de klas: Ronald Cremers

Het is een training voor mensen die al weten hoe ze met het programma moeten omgaan. De onderwerpen die aan de orde komen zijn oa.

• Uitleg wat Routes nu eigenlijk zijn
  • Waarom zijn Sporen tegenwoordig interessant
  • Hoe voer je de Lifetime Update uit
  • Instellen werkbalken BaseCamp
  • Maken van een Route (met alles wat daarbij hoort)
  • Aanpassen Route en naam wijzigen
  • Omzetten Route naar Spoor
  • Route overzetten naar toestel

En natuurlijk is er ruimte voor vragen van jullie kant.

Neem op de avond zelf je laptop mee met daarop uiteraard Basecamp. Download alvast een route van internet (bijv. GPStracks.nl) en sla die ergens op je PC op. En vergeet niet je navigatie-apparaat met het verbindingssnoertje naar je PC. En neem een eigen verlengsnoertje mee. We hebben anders niet voldoende stroompunten.

Omdat we een officiële docent “voor de klas” hebben staan kunnen we de cursus niet gratis aanbieden. De eigen bijdrage is € 10,- per persoon. Op de avond zelf gepast te betalen.

Er is ruimte voor ca. 50 personen in de grote zaal van De Buren.

Aanmelden kan tot 5 mei bij Pascal  (evenementen@twentsemotorclub.nl)

Namens het hele bestuur, graag tot dan.

Wim Lieven

Moosrit 2017 bestelling foto

Er zijn tijdens de Moosrit van 5 november foto’s gemaakt van alle rijders. Niet zomaar een uitvergroot kiekje door een hobbyist maar door de professionele fotograaf Niko Bloemendal.
Wil je de foto bestellen ga dan naar zijn website:  http://bloemendal-fotografie.nl/gefotografeerd/

De kosten voor de foto is afhankelijk van het formaat en worden vermeld bij de bestelling van de foto. Voor meer info kun je contact opnemen met de fotograaf Niko Bloemendal.

High Risk Merchant Account