All in One Weekend 4,5 en 6 september

Het is weer tijd om uit te kijken naar het 1e weekend van September. We gaan dan weer genieten van een heerlijk clubweekend ook bekend als de TMC All-in-One.
Na 2 jaar een standplaats te hebben gehad in Nederland gaan we dit jaar weer over de grens: de Eifel in Duitsland. We verblijven in Einruhr, aan de fraaie Rursee, plusminus 40 kilometer over de grens bij Vaals in een hotel met een dependance op loopafstand. Ontbijt en diner doen we samen in het hotel. Motoren kunnen we op een afgesloten buitenparking stallen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de routes. De heenweg zal ons over de prachtige Nederlandse wegen naar de bestemming brengen. Voor de 2e dag wordt gewerkt aan 2 routes: één kortere voor iedereen die graag extra tijd voor pauzes en/of een uitstapje willen doen én voor de ‘diehard’ motorrijders zal er één langere route beschikbaar komen. Uiteraard zullen beide routes over mooie, vlotte slingerachtige routes door het prachtige landschap gaan. De laatste dag zullen we over Duitse wegen naar onze eindbestemming gaan waar we de all-in-one 2020 in een zeer bekende Twentse gelegenheid afsluiten.

>>> Geef je nu op voor het mooiste evenement van het jaar!! <<<

In de accommodaties zijn verschillende type kamers:

 • 2 persoons
 • 3 persoons (2+1, verdeeld over 2 slaapkamers, gezamenlijke badkamer)
 • 4 persoons (2+2, verdeeld over 2 slaapkamers, gezamenlijke badkamer)

Het aantal beschikbare 1 persoonskamers zal na het sluiten van de inschrijving duidelijk zijn. Aan het boeken van een 1 persoonskamer zijn extra kosten verbonden.

Kosten bedragen: Euro 150 per persoon.

Schrijf je nu in via de button: INSCHRIJVEN, maximum aantal deelnemers is 35, vol=vol!

De inschrijving sluit op 30 april.

Klaas, Rudi & Peter

Afgelast: KNMV lenterit zondag 5 april

I.v.m. het Coranavirus gaat de lenterit niet door!

Omdat we dit jaar samen rijden met de motorclub Haaksbergen, vertrekken we dit jaar NIET bij “de Buren” maar bij restaurant Evers, Hengelosestraat 49 in Haaksbergen.
We gaan dit jaar in noordelijke richting en dan gaan we langs de grens via Denekamp en door Breklenkamp Duitsland in.
Om niet te veel van de mensheid te vervreemden gaan we af en toe gewoon door een bebouwde kom. Het moet niet gekker worden.
We zien een verdwaalde Ja-knikker, gaan over boerenerven met mooie rietgedekte gebouwen en dan via een vrij smalle grensovergang (een zijspan moet erdoor kunnen en kan anders om de steen heen rijden) Drenthe in en landen in Nieuw-Schoonebeek. Dat doet al aan olie denken en we rijden verder naar het centrum van de oliewinning in Nederland n.l. Schoonebeek.
We gaan daar lunchen bij Café-Restaurant-Cafetaria “De Buur’n”.
Net als ons eigen stamcafé dus, maar dan in het dialect. Een grote Ja-knkikker waakt over de motoren.
Voor de liefhebbers is er een extra route uitgezet van 54 km. Deze is gedeeltelijk overgenomen van een oude route van de lokale motorclub en is niet nagereden.
Veel problemen kan het niet opleveren.
Aan het eind van dit extra stukje sta je al op de terugweg en je kunt dus zo overgaan naar deel 2.
Het zal opvallen dat we in Duitsland vrij lange, vlot te rijden wegen volgen.
Dat komt omdat het “Coevorden-Picardikanaal en later de rivier de Vecht ons in de weg zit.
Alle kleinere weggetjes lopen n.l. dood voor het water en bruggetjes zijn kennelijk erg duur, want ze komen maar sporadisch voor.

Omdat we via een erg smalle overgang weer naar Nederland gaan (hier kan geen zijspan door) zijn er 2 routes met een heel klein verschil.
De gewone deel 2 gaat via deze overgang en de zijspannen hebben een aparte route die geheel samengaat met de solo’s en alleen bij de overgang een kleine omweg maakt. Uiteraard is deze route dus ook prima voor de solo’s te rijden.
Via, via gaan we weer naar ons vertrouwde Twente en eindigen zoals gebruikelijk bij “De Buren”.

Veel rijplezier.

Leden krijgen de route gratis in de mail, niet-leden kunnen de route voor € 6,- bestellen via de knop INSCHRIJVEN. De route is ca. 6 dagen van te voren beschikbaar.

Club- en GPS avond donderdag 12 maart

Wij organiseren donderdag 12 maart bij ‘De Buren’ weer de jaarlijkse GPS avond, bedoeld om jou weer iets wijzer te maken als het gaat om het gebruik van Basecamp en je navigatie.
Dit jaar richten wij ons op beginners; onze leden die nog niet probleemloos door Basecamp peddelen en die elke keer weer moeite hebben om de TMC routes goed op de navi te krijgen.
Normaal gesproken bereiden wij iets voor en leggen dat uit. Dit jaar echter willen we het als volgt doen:
Je geeft je op en geeft daarbij max. 3 vragen/problemen door alsmede merk en type navi.
Wij kunnen ons dan voorbereiden en ev. al wat opzoeken als het gaat om problemen met jouw navi.
Je kunt je aanmelden via evenementen@twentsemotorclub.nl
Oh ja, nog een ding. Uitsluitend voor Basecamp en Garminnavi. Wij weten helaas niets van TomTom ea.

Mark-Erik Wolters
Wim Lieven

1e TMC Vakantie Toer

1e TMC vakantie Toer

Tijdens het laatste All-In-One weekend, bekroop ons het gevoel dat het misschien wel leuk zou zijn om naast het All-in-One weekend nog iets langer met elkaar op pad te zijn. Gewoon heerlijk motorrijden, maar dan net even wat verder van huis en een bestemming die jezelf niet zo snel zou uitkiezen, maar waar het wel geweldig motorrijden is.
Hoe stellen we ons dat voor en wat kun je verwachten?

Voor 2020 staat dit evenement nu dan ook voor het eerst op de agenda. We vertrekken op donderdag 21 mei vanuit Slenaken in Limburg. Vanaf daar rijden we door België en Luxemburg naar onze bestemming, de Vogezen in Frankrijk. De Vogezen is een gebergte in de Elzas waar het super sturen is; het zijn geen Alpen, maar enige ervaring is wel gewenst.

We overnachten centraal in de Vogezen in een goed hotel met een uitstekende keuken.

Wat staat er zoal op het programma:

 • de Grand Ballon 1424m
 • Col du Bonhomme 949m
 • Automuseum Mullhouse (collectie met o.a. meer dan 100 Bugatti’s)
 • Route du Vin
 • De Petit Ballon 1272m
 • Kasteel Haut Koeningsbourgh 755m
 • Col de Fouchy 608m
 • Mont St. Odile de oudste abdij van de Elzas 764m
 • Col du Calvaire 1144m

Volgens ons meer dan voldoende ingrediënten voor een geslaagde toer.

De start in Slenaken is vanaf huis net iets meer dan 2 uur rijden. Om relaxed te starten raden we je aan de avond vooraf (en eventueel ook achteraf) aanvullend een overnachting bij te boeken in Slenaken voor € 34,50 pp incl. ontbijt.

Wanneer:           21 mei ’s morgens vertrekken vanuit Slenaken en  25 mei aan het einde van de middag weer terug in Slenaken.
Kosten:                5 dagen € 350,00 per persoon

Lijkt het je leuk? … Geef je op via penningmeester@twentsemotorclub.nl

We hebben een beperkt aantal plaatsen (max. 14) en vol=vol

Inschrijving is gesloten.

Groetjes,

Karin en Mark-Erik

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services