Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2019. Kom het nieuwe motorjaar inluiden!

Het bestuur nodigt alle leden uit voor onze Nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari 2019. Dit jaar wederom op een andere locatie, want ons thuishonk is volgeboekt. Maar omdat een aantal leden vorig jaar last had van koude voeten gaan we dit jaar naar Brasserie Kachel Bentrotstraat 45 in Enschede. Om op het nieuwe jaar te proosten verwachten wij jullie om 14.00 uur.

Voor een kleine bijdrage van € 10,00 p.p. kun je de hele middag onbeperkt drinken en genieten van de bbq.

Toeroverleg donderdag 17 januari 2019

Dit toeroverleg is alleen voor diegene die dit jaar een rit gaat uitzetten. Iedereen krijgt nog een persoonlijke uitnodiging. Er wordt wel verwacht dat je dan hierbij aanwezig bent.