Zomertour zaterdag 18 augustus

De route begint bij de Haarmühle in de buurt van Alstätte, dicht tegen de Duitse grens en is vanaf daar ca. 142km lang. Adres is : Landgasthof Haarmühle GmbH, Beßlinghook 57, 48683 Ahaus-Alstätte. Starttijd tussen 10.00 tot 11.00 uur.
De gehele route kenmerkt zich door een afwisseling van boeren landweggetjes met mooie stukken natuur en snelle stukken waar het gas weer even wat verder los kan. Er zijn geen vaste rustpunten gepland en ook niet besproken, omdat je tijdens de tocht langs meer dan genoeg gezellige eetgelegenheden komt (Neem voldoende cash mee want bij onze Oosterburen kun je lang niet overal pinnen!). Ook aan de dorst van je Bike is gedacht; tankstations genoeg waar je het nodige kunt besparen t.o.v. de brandstofprijzen in Nederland. De rit eindigt bij de grens waar je eventueel de innerlijke mens nog even kunt aansterken of een drankje nuttigen.
Wij zijn helaas nog op vakantie en zullen er niet bij zijn maar we wensen iedereen al vast een zonnige en vooral droge dag, en veel rijplezier!

Met vriendelijke groet,

Fokko & Henk-Jan

Download: Zomertour 2018

All-in-One-weekend 2018 – Zuid Limburg vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018

Na drie succesvolle edities van het All-in-One-weekend organiseert de Twentse Motor Club dit jaar opnieuw een meerdaagse toertocht uitsluitend voor leden. In het tweede weekend van september strijken we neer in Limburg nabij het zuidelijkste en hoogste puntje van Nederland en verkennen we een stukje Belgische Ardennen.

We gaan dit jaar op sjiek en overnachten in de Abdij van Rolduc. En uiteraard worden er weer 3 prachtige toertochten en een hoop gezelligheid aangeboden.

De kosten voor deelname aan het All-in-One-weekend bedragen 150 euro per persoon op basis van een 2-persoonskamer incl. ontbijt en diner. Wil je persé een 1-persoonskamer dan kan dat. Kost wel € 35,- extra en het aantal beschikbare 1-p kamers is zeer beperkt.

Er is plaats voor 32 personen. Wil je mee? Meld je dan snel aan, want wie het eerste komt, het eerste maalt. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 juni. Natuurlijk ontvang je eind augustus de definitieve informatie als het gaat om routes, startlocatie, vertrektijden en dergelijke.

Jan Willigendael en Wim Lieven

Moosrit 2017 bestelling foto

Er zijn tijdens de Moosrit van 5 november foto’s gemaakt van alle rijders. Niet zomaar een uitvergroot kiekje door een hobbyist maar door de professionele fotograaf Niko Bloemendal.
Wil je de foto bestellen ga dan naar zijn website:  http://bloemendal-fotografie.nl/gefotografeerd/

De kosten voor de foto is afhankelijk van het formaat en worden vermeld bij de bestelling van de foto. Voor meer info kun je contact opnemen met de fotograaf Niko Bloemendal.

High Risk Merchant Account