Mannendag zondag 3 juli

TMC – Mannendag 3 juli 2022

Beste mannelijke motorrijders (sorry dames jullie mogen met de Ladies Day mee), wij hebben in onze ogen weer leuke ritten en een activiteit geregeld in de richting van het Noorden van het land.

Wij gaan eerst op eigen gelegenheid verzamelen bij café de Molenberg te Reutum (Ootmarsumseweg 375 7667 PB), jullie worden daar verwacht tegen 9.30 uur.
Daar krijgen jullie (in buffetvorm) koffie of thee met een krentenwegge aangeboden.

Vertrek vanuit daar tegen 10.15 uur richting het Noorden (ook gedeeltelijk door Duitsland !), de route is ca. 95 km.
Jullie worden daar verwacht tegen 12.00 uur te zijn en de activiteit begint om ca. 12.30 uur (advies wandelschoenen meenemen) en de activiteit duurt na inschatting en opgave ca. 90 min.. Er zal een busje aanwezig zijn waar motorspullen (helmen, jassen, etc.) ingelegd kunnen worden.

Jullie kunnen op eigen gelegenheid (en kosten) bij de Horeca gelegenheid een hapje en/of drankje nuttigen.

Vertrek terugreis tegen 14.45 uur, route ca. 82 km (ook wederom gedeeltelijk door Duitsland !) en gaat naar café de Molenberg te Reutum (waar jullie ook gestaart zijn). Daar krijgen jullie een drankje en een borrelhapje(s) aangeboden.

Tegen 17.30 uur kunnen jullie op eigen gelegenheid weer huiswaarts gaan en wij hopen dat jullie een leuke en gezellige dag hebben gehad.

PS : er zijn voldoende tank- en eetgelegenheden onderweg .

Eigen bijdrage € 7,50 (betaling via Website TMC).

Inschrijving gesloten!

Met sportieve motorgroet,

Rinus Holland en
Ronald Heij

BBQ-rit zondag 10 juli

Dit jaar zijn we voor de BBQ-rit van de TMC te gast bij Techniekhuis Twente.

Start van de rit is tussen 12.00 en 13.00 uur. Deze gaat door het mooie Twente, en De Achterhoek.
Vanaf Hengelo rijden we binnendoor via Goor en Markelo in de richting van Lochem om vervolgens via mooie weggetjes en een stukje Duitsland terug naar Hengelo te rijden. Bij Techniekhuis Twente kunnen we van een lekkere BBQ genieten met vlees van de lokale boer, salades, stokbrood en natuurlijk jullie gezellige aanwezigheid. De BBQ begint om ongeveer 16.00 uur.
De kosten bedragen 11 euro per persoon. Consumpties worden door de TMC aangeboden. Inschrijving via de button INSCHRIJVEN, zodat we weten op hoeveel deelnemers we mogen rekenen. Neem gerust je motorvrienden of-vriendinnen mee, Voor hen geldt dezelfde prijs van 11 euro! Dus, kom je met z’n tweeën of met meer, geef dan het aantal aan bij de inschrijving voor de rit.
De route ontvang je een week van te voren via de mail.

Locatie: Techniekhuis Twente, Lansinkesweg 28a, 7553AE Hengelo.

Alleen voor leden! WWA-rit zondag 17 juli

TMC – WWA 17 juli 2022

Beste motorrijders, wij hebben in onze ogen weer leuke ritten en een activiteit geregeld in de richting van het Zuiden van het land.

Wij gaan verzamelen bij De Forelderij te Enschede/Usselo (Usselerrietweg 50 7546 PE), jullie worden daar verwacht tegen 9.15 uur.
Daar krijgen jullie koffie of thee met een heerlijke eigen gemaakte appeltaart (al dan niet met slagroom) aangeboden.

Vertrek vanuit daar tegen 10.15 uur richting het Zuiden (Let op : ook bevat de route een veerpont / denk aan wat contant geld), de route is ca. 107 km.
Jullie worden daar verwacht tegen 12.45 uur te zijn en de activiteit begint om ca. 13.00 uur, de activiteit duurt na inschatting en opgave ca. 60 min.. Er zal een busje aanwezig zijn waar motorspullen (helmen, jassen, etc.) ingelegd kunnen worden.

Jullie kunnen op eigen gelegenheid (en kosten) bij de naast gelegen Horeca gelegenheid een hapje en/of drankje nuttigen.

Vertrek terugreis tegen 14.45 uur, route ca. 88 km en gaat naar De Buren te Boekelo. Daar krijgen jullie een borrelhapje(s) aangeboden (drank voor eigen rekening).

Wij hopen dat jullie een leuke en gezellige dag hebben gehad.

PS : er zijn voldoende tank- en eetgelegenheden onderweg .

Eigen bijdrage € 7,50 (betaling via Website TMC).

Opgave uiterlijk voor 6 juli 2022 (via de button INSCHRIJVEN).

Met sportieve motorgroet,

Rinus Holland en
Ronald Heij

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services