Nieuwjaarsreceptie 5 januari 2020. Kom het nieuwe motorjaar inluiden!

Het bestuur van de TMC nodigt alle leden uit voor onze Nieuwjaarsreceptie op zondag 5 januari 2020. Dit jaar wederom bij Brasserie Kachel, Bentrotstraat 45 in Enschede. Om op het nieuwe jaar te proosten verwachten wij jullie om 14.00 uur.

Uiteraard kun je weer genieten van een uitstekende barbecue. De eigen bijdrage hiervoor is  € 10,00 p.p. te betalen bij inschrijving.

Omdat we wel graag willen weten hoeveel vlees we moeten bestellen, is het noodzakelijk je via de button: INSCHRIJVEN aan te melden en tevens ook te betalen. Geef hierbij wel aan met hoeveel personen je komt.

Aanmelden kan tot 1 januari 2020. Niet aangemeld betekent helaas dat je niet kunt deelnemen aan de bbq.

1e TMC Vakantie Toer

1e TMC vakantie Toer

Tijdens het laatste All-In-One weekend, bekroop ons het gevoel dat het misschien wel leuk zou zijn om naast het All-in-One weekend nog iets langer met elkaar op pad te zijn. Gewoon heerlijk motorrijden, maar dan net even wat verder van huis en een bestemming die jezelf niet zo snel zou uitkiezen, maar waar het wel geweldig motorrijden is.
Hoe stellen we ons dat voor en wat kun je verwachten?

Voor 2020 staat dit evenement nu dan ook voor het eerst op de agenda. We vertrekken op donderdag 21 mei vanuit Slenaken in Limburg. Vanaf daar rijden we door België en Luxemburg naar onze bestemming, de Vogezen in Frankrijk. De Vogezen is een gebergte in de Elzas waar het super sturen is; het zijn geen Alpen, maar enige ervaring is wel gewenst.

We overnachten centraal in de Vogezen in een goed hotel met een uitstekende keuken.

Wat staat er zoal op het programma:

• de Grand Ballon 1424m
  • Col du Bonhomme 949m
  • Automuseum Mullhouse (collectie met o.a. meer dan 100 Bugatti’s)
  • Route du Vin
  • De Petit Ballon 1272m
  • Kasteel Haut Koeningsbourgh 755m
  • Col de Fouchy 608m
  • Mont St. Odile de oudste abdij van de Elzas 764m
  • Col du Calvaire 1144m

Volgens ons meer dan voldoende ingrediënten voor een geslaagde toer.

De start in Slenaken is vanaf huis net iets meer dan 2 uur rijden. Om relaxed te starten raden we je aan de avond vooraf (en eventueel ook achteraf) aanvullend een overnachting bij te boeken in Slenaken voor € 34,50 pp incl. ontbijt.

Wanneer:           21 mei ’s morgens vertrekken vanuit Slenaken en  25 mei aan het einde van de middag weer terug in Slenaken.
Kosten:                5 dagen € 350,00 per persoon

Lijkt het je leuk? … Geef je op via penningmeester@twentsemotorclub.nl

We hebben een beperkt aantal plaatsen (max. 14) en vol=vol

Inschrijven kan tot 12 januari 2020

Groetjes,

Karin en Mark-Erik

25 jaar Dé Noordelijke Motorbeurs

Het 3e weekend van januari 2020 is het feest, dan bestaat Dé Noordelijke Motorbeurs 25 jaar! Dit lustrum mag niet zomaar aan de motorliefhebbers voorbij gaan. Op 17,18 en 19 januari 2020 wordt Expo Assen (naast het TT Circuit) weer omgetoverd tot een gezellig motortreffen en is het de start van het nieuwe motorseizoen.

Circa 110 grote en kleine standhouders presenteren o.a. nieuwe modellen, kleding, helmen, occasions, reizen, gereedschap, etc. Daarnaast zijn er shows, demonstraties, een custom bike show, unieke oldtimers, gezellige horecapleinen met muziek, etc. Naast een grote groep trouwe standhouders zijn er dit jaar ook nieuwe dealers en nog meer motorclubs dan vorig jaar.

Dé Noordelijke Motorbeurs is uitgegroeid tot een begrip in de motorbranche en de op één na grootste motorbeurs van Nederland. De beurs trekt ieder jaar ca 15.000 bezoekers uit Nederland, Duitsland en België.

Dé Noordelijke Motorbeurs in ’t kort:
– Omschrijving:
Algemene motorbeurs gericht op producten en diensten uitsluitend op motorgebied, waarbij aandacht voor onder andere: nieuwe en gebruikte motoren, accessoires, kleding, verzekeringen, reizen, presentaties en demonstraties.
– Locatie:
Expo Assen (naast het TT Circuit), De Haar 11, 9405 TE  Assen
(aan de snelweg A28 Hoogeveen – Groningen)
– Data en tijden:
vrijdag 17 januari : 18.00 – 22.00 uur