Herfstrit KNMV zondag 1 oktober

Start: de Buren, Boekelo tussen 9.00 en 10.30 uur.

We gaan dit jaar naar Duitsland. Om precies te zijn naar de Halterner Stausee.
Op de heenweg rijden we via Ahaus, Coesfeld en Dülmen naar Haltern am See. Bekende plaatsen maar (grotendeels) niet zo bekende wegen. We rijden over hele kleine landweggetjes maar ook over grotere, bochtige wegen. Het eindpunt van de heenroute is Bikertreff Vogel ook wel Bikertreff Am Steinberg nabij de plaats Marl. Daar kun je wat eten en drinken en natuurlijk is er een toilet. Mocht een bikertreff niet jouw ding zijn dan kun je ook al iets eerder aanleggen. Na ca. 115 km rij je Haltern am See binnen via een weggetje door het bos. Daar liggen het Bootshaus en de Stadtmühle direkt aan het meer.
De heenroute is ca. 120 km lang. Iets langer dan gebruikelijk. Wil je de heenroute in twee stukken knippen kun je overwegen om na ca. 72 km aan te leggen bij restaurant Klosterschanke. Je ziet het bord vanzelf.
De terugroute is ca. 106 km lang. Ook hier rijden we weer via bekende plaatsen (Rheden, Südlohn, Vreden) maar dan wel via de mooiste wegen. Pas bij Buurse steken we de grens weer over. En dan ik het nog maar een klein stukje tot Boekelo.
Een waarschuwing is op zijn plaats. In Duitsland wordt heel veel mais verbouwd. En begin oktober kan de oogst gestart zijn. En dat betekent mais en modder op de wegen. Mocht de oogst nog niet begonnen zijn dan belemmert mais het zicht op kleine zijwegen. Kortom: doe rustig aan en geniet van de omgeving.

De route is een week van te voren te koop via de button: inschrijven  Leden ontvangen de route één week van tevoren in de mail.

Alvast veel plezier en graag tot 1 oktober
Wim Lieven

Club- en dartavond 12 oktober

Op deze clubavond spelen we weer het TMC Darttoernooi.

We spelen op 6 borden in verschillende rondes. Heb je je eigen pijlen dan mag je die meenemen. Er zijn echter voldoende pijlen aanwezig.

Omdat we graag willen weten hoeveel leden er komen, kun je je opgeven via de button inschrijven
De koffie staat klaar vanaf 20.00 uur. Het toernooi begint om 20.30u. Er zijn verder geen kosten aan verbonden en het is toegestaan om een introducé mee te nemen.

Graag tot donderdag 12 oktober.

Het bestuur

 

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services