Ladiesday zaterdag 7 september

Hey ladies!

Ook dit jaar kunnen we jullie verblijden met een TMC Ladiesday en wel op zaterdag 7 september.
De dag start bij Edgar Stijner, waar we verwelkomt worden met koffie en kleffe koeken.
Ook onderweg wordt er aan de inwendige mens gedacht, want jullie hebben je energie wel nodig.
We gaan op koninklijke wijze met paardenkrachten bossen verkennen.
Ook zullen we in het wild een maaltijd op vuur verorberen.
Met de overlevenden rijden we terug.

In verband met een beperkt aantal plekken, willen we graag zo spoedig mogelijk weten of je meegaat.
De kosten zijn voor leden € 22,50 waarvan € 12,50 uit onze TMC-pot en een tientje van jezelf en voor niet-leden de volle mep.
Het kan alleen nog maar goedkoper worden. Des te meer zielen, des te minder pegels.

De totale rit heeft een lengte van zo’n 180 kilometer.
Start: 09.30 uur bij Edgar Stijner
Vertrek: 10.00 uur
We verwachten tegen 17.30 uur terug te zijn bij ‘De Buren’.

Je kunt je inschrijven via ladiesday@twentsemotorclub.nl t/m vrijdag 30 augustus.