D4D west 21 juni

We vertrekken vanuit Motor Oost in Rijssen. Starttijd tussen 18.30 -19.30

We rijden dan langs de Sallandse Heuvelrug door diverse buurtschappen van de voormalige gemeente Markelo (Borkeld, Dijkerhoek, Pothoek, Schoolbuurt, Herike en Stokkum) richting Diepenheim. In Diepenheim is het prima vertoeven op het terras van Irma’s. Na een korte versnapering vervolgen wij de kronkelige weg naar Markvelde en komen we via de buurtschappen Boekelo, Stepelo aan bij onze eindbestemming ‘De Buren’ in wederom Boekelo.

Download route: d4d west

D4D noord 28 juni

Met de 4e dondervierdaagse starten we bij Motoport Hengelo. Starttijd tussen 18.30 – 19.30 uur

We rijden via Deurninngen en Weeselo richting Ootmarsum, waar we duitsland in gaan. Hier gaan we via Halle en Uelsen richting de grens om naar Geesteren te gaan. Van Geesteren gaan we achterlangs naar Zenderen om vervolgens via Delden naar Boekelo te rijden.

Route volgt een week van te voren.

Dit is de laatste dondervierdaagse rit, volgende week donderdag is er nog wel een d4d inhaalavond. Mocht je een rit nog niet gereden hebben, kun je de route starten bij één van de vier startlocaties.

All-in-One-weekend 2018 – Zuid Limburg vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018

Na drie succesvolle edities van het All-in-One-weekend organiseert de Twentse Motor Club dit jaar opnieuw een meerdaagse toertocht uitsluitend voor leden. In het tweede weekend van september strijken we neer in Limburg nabij het zuidelijkste en hoogste puntje van Nederland en verkennen we een stukje Belgische Ardennen.

We gaan dit jaar op sjiek en overnachten in de Abdij van Rolduc. En uiteraard worden er weer 3 prachtige toertochten en een hoop gezelligheid aangeboden.

De kosten voor deelname aan het All-in-One-weekend bedragen 150 euro per persoon op basis van een 2-persoonskamer incl. ontbijt en diner. Wil je persé een 1-persoonskamer dan kan dat. Kost wel € 35,- extra en het aantal beschikbare 1-p kamers is zeer beperkt.

Er is plaats voor 32 personen. Wil je mee? Meld je dan snel aan, want wie het eerste komt, het eerste maalt. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 juni. Natuurlijk ontvang je eind augustus de definitieve informatie als het gaat om routes, startlocatie, vertrektijden en dergelijke.

Jan Willigendael en Wim Lieven

Moosrit 2017 bestelling foto

Er zijn tijdens de Moosrit van 5 november foto’s gemaakt van alle rijders. Niet zomaar een uitvergroot kiekje door een hobbyist maar door de professionele fotograaf Niko Bloemendal.
Wil je de foto bestellen ga dan naar zijn website:  http://bloemendal-fotografie.nl/gefotografeerd/

De kosten voor de foto is afhankelijk van het formaat en worden vermeld bij de bestelling van de foto. Voor meer info kun je contact opnemen met de fotograaf Niko Bloemendal.

High Risk Merchant Account