Clubavond + dartavond donderdag 10 oktober

Op deze clubavond spelen we alweer de 4e editie van het TMC Darttoernooi. Zoals altijd spelen we op 6 borden in verschillende rondes. Heb je je eigen pijlen dan mag je die meenemen. Er zijn echter voldoende pijlen aanwezig.
Inschrijven hoeft niet. Zorg wel dat je uiterlijk om 20.15 uur in de zaal bent in verband met de indeling. Het toernooi begint om 20.30 uur.
Het is toegestaan om een introducee mee te nemen. Dus heb je een vriend of vriendin die 180! kan gooien…?!

Graag tot donderdag 10 oktober
De barcommissie zorgt natuurlijk weer voor de nodige hapjes en drankjes!

Het bestuur.

KNMV Moosrit zondag 3 november

Het is alweer oktober, de maïs wordt van het land gehaald en de Herfstrit is achter de rug. En dus is het de hoogste tijd voor de Moosrit.
Starten kan deze zondag tussen 9:00u en 11:00u bij
Eetcafé de Buren, Beckumerstraat 2, 7548 BM Boekelo (Enschede)
Leden krijgen de route gratis in de mail, niet-leden kunnen de route voor € 6,- bestellen via de knop INSCHRIJVEN. De route is ca. 6 dagen van te voren beschikbaar.
Wat gaan we doen?
We rijden, bijna traditioneel, naar Duitsland. Dat doen we echter via een omweg. We rijden eerst via de Achterhoek naar het zuiden. En ergens in de buurt van IJzerlo (wie kent het niet? In de buurt van Aalten dus) steken we de grens over. Let even op, want daar staat een zeer goed werkende flitser zoals ik heb mogen ervaren. We rijden door en eindigen het eerste deel van de route in het dorp Heiden. Bij een landhotel aldaar is er een klein buffet waar we de lunch kunnen nuttigen. Voor de grote honger rijdt je natuurlijk eerst het tweede deel van de route. Dat voert via fraaie wegen over het Duitse platteland. We vermijden grotendeels steden en dorpen en komen in de buurt van Rekken (ook niet bekend? Bij Haaksbergen..) weer terug in Twente. En dan is het nog een klein maar mooi stukje terug naar Boekelo.
En daar wacht natuurlijk de onvolprezen moos.
Dus, wacht met het poetsen en winterklaar maken van je motor en zorg dat je erbij bent.
Graag tot ziens in Boekelo.

Wim Lieven

P.S.: Je ontvangt de route als zipbestand, hoe je deze uitpakt kun je lezen onder de kop: Nieuws!

De route kan niet ter plekke geladen worden!

Algemene ledenvergadering TMC donderdag 14 november. Alleen voor TMC-leden

Beste TMC-er(s),

Wij nodigen je van harte uit om onze Algemene Ledenvergadering bij te wonen op donderdag 14 november 2019 bij Café De Buren, Beckumerstraat 2 te Boekelo.
De zaal is open vanaf 19.30 uur. De vergadering begint om 20.00 uur. De persoonlijke uitnodiging ontvang je 14 dagen voor aanvang in de mail, mocht je deze of andere mail van de TMC niet ontvangen, kijk dan eerst in je spambox. Heb je niets ontvangen of een nieuw e-mailadres geef dit dan door aan de secretaris: secretaris@twentsemotorclub.nl