Vakantietoer 2022

Vakantietoer 2022

Gaat het na 2 keer annuleren dan nu eindelijk gebeuren…De eerste TMC vakantietoer?

Na het bedenken van het All-in-One weekend, en de organisatie van een aantal edities, bekroop ons het gevoel van meer, ….. wat meer?…Nou gewoon meer, net wat langer weg (maar wel zonder dat het veel snipperdagen kost) meer zien en vooral in een andere omgeving rijden dan “normaal”.

We gaan dus net wat verder, zijn net wat langer onderweg, met net wat meer vrijheid, dan bij het All-in-One weekend.. de TMC Vakantietoer was geboren.

Wanneer?    Woensdag 25 t/m zondag 30 mei 2022
Waar?            Duitsland, maar pas op… een ander Duitsland dan we kennen!
Steekwoorden?   Ostsee, oude DDR, Berlijn en Harz
Kosten?         € 250,00 p.p. op basis van logies-ontbijt

We hebben bewust gekozen voor de vrijheid met het avondeten. De groep is kleiner, we verwachten wat meer avonturiers dan bij het All-in-One weekend, je zit net wat langer in het zadel en er is veel te zien. Hierdoor heb je dus meer vrijheid om dingen te bezoeken die jij leuk vindt en hoef jij je niet te haasten om voor het avondeten terug te zijn. Wellicht loopt alles anders…we zien het wel.

Lijkt het je wat? Schrijf je dan in! Dit kan tot uiterlijk 1 maart 2022. Via de button INSCHRIJVEN kun je inschrijven en betalen.

Mocht Covid 19 weer roet in het eten gooien, dan ontvang je vanzelfsprekend je inschrijfgeld terug.

Let op het aantal plaatsen is beperkt… vol is vol!

Wie weet tot dan, Mark en Karin

Toeroverleg januari 2022

Toeroverleg

Ook dit jaar is er in januari  i.v.m. corona geen toeroverleg. We houden de uitzetters op de hoogte wanneer dit wel kan plaats vinden of hoe we dat dit jaar gestalte kunnen gaan geven.

Coronamaatregelen

Beste leden van de TMC en alle andere motorrijders,

We zijn weer terug bij af! Maar dan ook echt helemaal terug bij af! Tot 14 januari zit alles weer potdicht, hierdoor gaat ook de nieuwjaarreceptie van 9 januari niet door. Als bestuur hebben we besloten op voorlopig de activiteiten van januari en februari af te lasten.

 

Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services