Clubavond 14 februari 2019 in de Zouttoren

De clubavond op donderdag 14 februari wordt, i.v.m. carnaval bij ‘De Buren’, niet in de Cobra gehouden, maar in de ‘Zouttoren’! Deze is tegenover de ingang van de Cobra. We hopen jullie daar te zien voor de koffie en het biertje of fris.

Alleen voor Leden: Wandel/puzzeltocht 2 maart. Een leuke en spannende verrassing!

Spannend en gezellig, zaterdag 2 maart, de Wandelpuzzeltocht 2019.

Op 2 maart is weer de wandelpuzzeltocht van onze club.
Omdat we allemaal dreigen te verstijven van al dat stil zitten, hebben we een tocht uitgezet tussen de “Dinkel” en de “Heurnes” ,bij het mooie kerkdorp “De Lutte”
We wandelen in het schemerdonker door bossen en langs weiden, waar de “Witte Wieven” ons op geringe afstand volgen. Na een half uurtje struinen langs Lutterse paden wordt er van een ieder verwacht dat ze al snuffelend en voelend punten gaan scoren. Tijdens dit wandel-puzzel gebeuren wordt er van jullie een grote oplettendheid verwacht.
Dus ga deze uitdaging aan en geef je uiterlijk op vóór 6 februari 2019  Inschrijving is gesloten!
Of stuur een mailtje naar: evenementen@twentsemotorclub.nl o.v.v. Wandelpuzzeltocht en het aantal personen.
Na afloop wordt er voor de inwendige mens gezorgd op kosten van de clubkas. Alle drankjes zijn voor eigen rekening, behalve het nat dat we onderweg nuttigen.

We zien jullie graag op zaterdag 2 maart bij De Stroper aan de Bentheimerstraat 25 in De Lutte om 18.00 uur.

Ingrid en Henk Jan

Clubavond + pubquiz donderdag 14 maart

Donderdag 14 maart is er weer een clubavond, maar dan anders!

We hebben dan een pubquiz!! Ja wat is dat nu weer?

Een pubquiz is een quiz die in een pub of café wordt gehouden. De kandidaten beantwoorden in teamverband vragen die door een quizmaster gesteld worden. De quiz bestaat uit verschillende rondes waaronder een geluidsronde en plaatjesronde, en de beloning bestaat uit …? (bron: Wikipedia)
Meer informatie volgt…