All-in-One 2022 (2 – 4 september 2022)

Het is tijd voor de voorpret van de andere meerdaagse van de Twentse Motorclub, de All-in-One 2022!! Gezellig samen genieten van leuke ritten, gezellig eten/drinken, stoere verhalen vertellen en vooral plezier!

Na Duitsland, Nederland, Nederland, Duitsland, Luxemburg gaan we dit jaar naar……, een verrassing! Een paar tips: in een straal van 300km rond Boekelo, echt motorhotel, prachtige mooie motorroutes, een BBQ op zaterdagavond.

Geen lange reis naar het vertrekpunt, we starten in de omgeving van Boekelo
We doen het dit jaar wel net iets anders dan vorig jaar,
op verzoek laten we jullie per dag kiezen wat je wil doen:

Vrijdag: 2 routes (avontuurlijk en recreatief)
Zaterdag: 3 routes (avontuurlijk lang of kort en recreatief met, alleen bij voldoende deelname, om te rodelen
Zondag: 2 routes (avontuurlijk en recreatief)

Op zondag sluiten we af met een gezamenlijke lunch in hét motorwalhalla voor sommige van ons. Daarna is het nog plm. 1 uur rijden richting Boekelo.

Het hotel biedt ruimte aan 40 personen. Het hotel is geliefd bij motorrijders en wordt gerund door een Nederlands gezin. We hebben tot 1 juni alle kamers gereserveerd.

Wat kost het? Net als ieder jaar Euro 150 pp. Niet veel voor dé traditie van de Twentse Motorclub.

Je kunt vanaf nu inschrijven via de button INSCHRIJVEN (vol = vol!). Na je reservering krijg je t.z.t. nog een mail of je op zaterdag wel/niet kiest voor de recreatieve route inclusief activiteit. We hebben de aantallen nodig voor de reservering, de inschrijving sluit op 10 mei 2022 dus wees er snel bij.

Martijn, Robert en Peter

OV-motordag 2022 woensdag 18 mei Meer informatie Inschrijven