All-in-One-weekend 2018 – Zuid Limburg vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018

Na drie succesvolle edities van het All-in-One-weekend organiseert de Twentse Motor Club dit jaar opnieuw een meerdaagse toertocht uitsluitend voor leden. In het tweede weekend van september strijken we neer in Limburg nabij het zuidelijkste en hoogste puntje van Nederland en verkennen we een stukje Belgische Ardennen.

We gaan dit jaar op sjiek en overnachten in de Abdij van Rolduc. En uiteraard worden er weer 3 prachtige toertochten en een hoop gezelligheid aangeboden.

De kosten voor deelname aan het All-in-One-weekend bedragen 150 euro per persoon op basis van een 2-persoonskamer incl. ontbijt en diner. Wil je persé een 1-persoonskamer dan kan dat. Kost wel € 35,- extra en het aantal beschikbare 1-p kamers is zeer beperkt.

Er is plaats voor 32 personen. Wil je mee? Meld je dan snel aan, want wie het eerste komt, het eerste maalt. Inschrijven kan tot uiterlijk 15 juni. Natuurlijk ontvang je eind augustus de definitieve informatie als het gaat om routes, startlocatie, vertrektijden en dergelijke.

Jan Willigendael en Wim Lieven

Zomertour zaterdag 18 augustus Meer informatie Inschrijven
All-in-One-weekend 2018 – Zuid Limburg vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018 Meer informatie Inschrijven
Moosrit 2017 bestelling foto Meer informatie Inschrijven