All in One Weekend 4,5 en 6 september

Het is weer tijd om uit te kijken naar het 1e weekend van September. We gaan dan weer genieten van een heerlijk clubweekend ook bekend als de TMC All-in-One.
Na 2 jaar een standplaats te hebben gehad in Nederland gaan we dit jaar weer over de grens: de Eifel in Duitsland. We verblijven in Einruhr, aan de fraaie Rursee, plusminus 40 kilometer over de grens bij Vaals in een hotel met een dependance op loopafstand. Ontbijt en diner doen we samen in het hotel. Motoren kunnen we op een afgesloten buitenparking stallen.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de routes. De heenweg zal ons over de prachtige Nederlandse wegen naar de bestemming brengen. Voor de 2e dag wordt gewerkt aan 2 routes: één kortere voor iedereen die graag extra tijd voor pauzes en/of een uitstapje willen doen én voor de ‘diehard’ motorrijders zal er één langere route beschikbaar komen. Uiteraard zullen beide routes over mooie, vlotte slingerachtige routes door het prachtige landschap gaan. De laatste dag zullen we over Duitse wegen naar onze eindbestemming gaan waar we de all-in-one 2020 in een zeer bekende Twentse gelegenheid afsluiten.

>>> Geef je nu op voor het mooiste evenement van het jaar!! <<<

In de accommodaties zijn verschillende type kamers:

• 2 persoons
  • 3 persoons (2+1, verdeeld over 2 slaapkamers, gezamenlijke badkamer)
  • 4 persoons (2+2, verdeeld over 2 slaapkamers, gezamenlijke badkamer)

Het aantal beschikbare 1 persoonskamers zal na het sluiten van de inschrijving duidelijk zijn. Aan het boeken van een 1 persoonskamer zijn extra kosten verbonden.

Kosten bedragen: Euro 150 per persoon.

Schrijf je nu in via de button: INSCHRIJVEN, maximum aantal deelnemers is 35, vol=vol!

De inschrijving sluit op 30 april.

Klaas, Rudi & Peter

Afgelast: Clubavond + pubquiz donderdag 9 april Meer informatie Inschrijven