Update: All in One Weekend 4,5 en 6 september gaat door!

All-in-One 2020 gaat door!!!

Beste motorliefhebbers,

Goed nieuws! Na overleg met het bestuur én de versoepeling van de Corona-regels is besloten om het All-in-One weekend van 4 t/m 6 september 2020 door te laten gaan.

Toch is het dit jaar anders dan anders! De organisatie moet extra rekening houden met de wensen van de deelnemers. Daarnaast wil het hotel zo snel mogelijk weten hoeveel gasten ze kunnen verwachten. Het eerste controlebezoek van de locatie is positief!

We willen dus graag een aantal dingen weten om de planning / organisatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Met name de persoonlijke wensen voor wel/geen kamergenoot tijdens het weekend is van groot belang om de reservering definitief te maken. Graag willen we uiterlijk 28 juni het volgende van jullie weten:

Reeds aangemeld:
• Ga je nog steeds mee? Ja/Nee
Nog niet aangemeld**:
• Meld je uiterlijk 28 juni aan via de website voor het leukste TMC-uitje van het jaar.
Voorkeuren per deelnemer:
• Wil je een kamer alleen óf wil je de kamer delen? Alleen/Delen*
o De meeste kamers zijn voorzien van 1-persoons bedden en kunnen dus uit elkaar geschoven worden.
• Als je geen bezwaar hebt, geef dan de naam van de kamergenoot door.
o Graag zelf afstemmen met je kamergenoot.
* Houd rekening met extra kosten voor een 1-persoonskamer van Euro 65,- p.p. Deze extra kosten zullen apart in rekening worden gebracht.
** We hanteren First in – First Choice.

Uiteraard zullen we jullie kort voor de All-in-One op de hoogte brengen van de dan geldende regels ten aanzien van Corona (denk aan mondkapjes, onderlinge afstand etc.).

Denk eraan je voorkeur uiterlijk 28 juni 2020 door te geven aan evenementen@twentsemotorclub.nl !

>>> Geef je nu op voor het mooiste evenement van het jaar!! <<<

In de accommodaties zijn verschillende type kamers:

• 2 persoons
  • 3 persoons (2+1, verdeeld over 2 slaapkamers, gezamenlijke badkamer)
  • 4 persoons (2+2, verdeeld over 2 slaapkamers, gezamenlijke badkamer)

Het aantal beschikbare 1 persoonskamers zal na het sluiten van de inschrijving duidelijk zijn. Aan het boeken van een 1 persoonskamer zijn extra kosten verbonden.

Kosten bedragen: Euro 150 per persoon.

Schrijf je nu in via de button: INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Klaas, Rudi & Peter

Clubavond 9 juli helaas gaat deze niet door. Meer informatie Inschrijven
Zomertour zaterdag 8 augustus Meer informatie Inschrijven
Update: All in One Weekend 4,5 en 6 september gaat door! Meer informatie Inschrijven