Alleen voor Leden! All-In-One Weekend 13-14-15 september 2019

Als grondleggers van het All-In-One weekend, konden we het niet laten en hebben wij dit jaar nog 1 keer (om het af te leren) de organisatie op ons genomen. Net als vorig jaar blijven we ook dit jaar in Nederland. Wij (Karin en Mark) hebben dit jaar alles uit de kast getrokken en geprobeerd alle vorige edities te overtreffen. Dit jaar rijden we niet naar 1 locatie, maar maken we een rondrit. We overnachten op verschillende locaties… het wordt:

een rondje IJsselmeer.

De eerste dag rijden we langs het IJsselmeer met als eindbestemming Friesland. Op sommige stukken lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan. We overnachten aan het strand.
De tweede dag rijden we via de Afsluitdijk richting Noord Holland. Onder het mom “vroeger was alles beter” heeft vandaag ook hier de tijd stil gestaan. De tweede dag overnachten we midden in het centrum van Alkmaar. En omdat we allemaal zuinig zijn op onze motor, parkeren we vandaag overdekt in een afgesloten TMC-only stalling.

Met de exacte invulling van het programma zijn we nog bezig. Maar het beloofd weer een echt All-In-One weekend te worden. Wat mag je verwachten?

*3 dagen heerlijk sturen *veel gezelligheid *2 overnachtingen in een luxe hotelkamer *2x uitgebreid ontbijtbuffet *2x luxe drie gangen diner *terrasbezoek *
en een gezamenlijk uitje; wat dat wordt houden we nog even voor ons.
Door flink onderhandelen hebben we de prijs ook dit jaar weer laag kunnen houden.
€ 150,00 p.p. (op basis van een 2 pers. kamer)
Er zijn beperkt 1 persoonskamers aanwezig, (tegen meerprijs)

Wil jij editie 2019 niet missen, schrijf je dan nu in (inschrijving sluit 12 mei 2019).

Het aantal plaatsen is echt beperkt,…vol is vol!

Meirit zaterdag 4 mei Meer informatie Inschrijven
GPS avond donderdag 9 mei In de Cobra bij De Buren Meer informatie Inschrijven
Alleen voor Leden! All-In-One Weekend 13-14-15 september 2019 Meer informatie Inschrijven