Alleen voor leden! Vooraankondiging: All in One weekend 3 t/m 5 september 2021

All-in-One 2021 – Luxemburg

Jullie zaten er natuurlijk al lang op te wachten. Maar hier is ie dan. De uitnodiging voor deelname aan de AiO-21.
Zoals je ziet gaan we naar Luxemburg. Om precies te zijn naar hotel Pérékop in Berdorf (bij Echternach).

We hebben mooie routes uitgezet van Enschede naar Luxemburg vv. En voor de zaterdag een hele mooie route door Luxemburg en Frankrijk.
Verdere details hebben we nog niet. Niet omdat we ze niet willen verklappen maar omdat we ze nog niet hebben. Ook hier heeft corona roet in het AiO feestje gegooid.
Wij zijn echter optimistisch over het door kunnen gaan van deze AiO. We gaan er van uit dat begin september iedereen volledig gevaccineerd is en er meer bewegingsruimte is in Europees verband.

Maar het is natuurlijk mogelijk dat corona een vervelende wending neemt en bijv. grenzen na opening alsnog weer dicht gaan. Vandaar ook wat “aanvullende” vragen voor deelnemers.
In noodgevallen zouden we kunnen besluiten om supersnel een gewijzigde AiO binnen de landsgrenzen te organiseren (als dat lukt natuurlijk). Ook daarover vragen we jouw mening. En gebruik waarnodig de opmerkingen regel.
Alvast hartelijk dank.

Nog even de basisgegevens:

Datum: 3 – 4 – 5 september 2021

Kosten ca. € 150,- pp.

Er is ruimte voor ca. 30 deelnemers, al is dat ook afhankelijk van het aantal mensen dat bereid is een kamer te delen in deze bijzondere tijden.

D4D west 17 juni Meer informatie Inschrijven
Alleen voor leden! Vooraankondiging: All in One weekend 3 t/m 5 september 2021 Meer informatie Inschrijven
Coronamaatregelen Meer informatie Inschrijven