Alleen voor Leden: Bowlingavond 22 februari.

Wandel- Puzzeltocht 2020

Dit jaar hebben wij (Ellen Willink en Karin Heupers) gekozen voor een wel heel bijzondere wandel- puzzeltocht, ….. eentje zonder wandelen en zonder puzzelen.
Maar stilzitten is er zeker niet bij, we gaan een balletje gooien bij Yip’s in Hengelo. Alle banen zijn gereserveerd, “TMC is in the house”, we gaan ouderwets bowlen.

Naast 2,5 uur bowlen zorgen we natuurlijk ook goed voor jullie, de avond is all inclusive, dus inclusief alle drank die je op kunt in 2,5 uur en inclusief de nodige tussendoortjes/hapjes.
Omdat onze bikers stoere kerels zijn met tatoo’s en borsthaar, maar ook onze ruige bikerbabes ‘m in het algemeen wel lusten vragen we als organisatie wel een kleine bijdrage.

Wanneer: 22 februari 2020
Hoe laat: vanaf 19:30 – 22:00 uur
Waar: Yip’s Hengelo, Oude Molenweg 42-44, 7551 HC Hengelo
Kosten: € 12,50 p.p.
Wie wordt Yip’s Champion en neemt de wisselbeker in ontvangst?
Lijkt het je wat?… schrijf je dan nu in via de button: inschrijven.
Doe dat wel vóór 15 februari a.s.

Groetjes en tot dan,
Ellen en Karin