Clubavond Kerstborrel 8 december

Op onze clubavond van 8 december hebben we weer een gezellige kerstborrel en bloemschikavond geregeld.

DAMES, MAAK JE EIGEN PRACHTIGE KERSTSTUK!

Tijdens de TMC-clubavond (kerstborrel) van 8 december hebben we weer een unieke bloemschikavond voor onze TMC-leden en voor de partners die niet lid zijn. Maak je eigen prachtige kerststuk, waar je de hele kerst plezier van zult hebben; een zelfgemaakt sieraad in huis. Op de bloemschikavond werk je met diverse kerstmaterialen, het maken van het kerststuk (zie foto) wordt stap voor stap uitgelegd.

Kosten voor leden zijn 20 euro en voor niet-leden 30 euro. Contant te betalen op de avond. De bloemschikavond begint om 20.00 uur en eindigt om ca. 22.15 uur. Locatie is zaal ‘De Cobra’ bij restaurant ‘de Buren’ in Boekelo.

Heren die mee willen doen zijn ook van harte welkom!

Inschrijven voor het kerststuk is niet meer mogelijk.
De kerstborrel is vrij toegankelijk.

Omdat we deze clubavond omgedoopt hebben tot kerstborrel, zullen ook de kerstman en de kerstvrouw aanwezig zijn! En zoals het bij een echte kerstborrel hoort, zorgen wij voor de koffie, glühwein, warme chocolademelk, kerstbrood en lekkere hapjes en drankjes.

Jullie zorgen voor een mooie opkomst!

Clubavond Kerstborrel 8 december Meer informatie Inschrijven
Nieuwjaarsreceptie 8 januari 2023. Kom het nieuwe motorjaar inluiden! Meer informatie Inschrijven