Clubavond (kerstborrel) + bloemschikken 12 december

Op onze clubavond van 12 december hebben we voor de dames weer een gezellige bloemschikavond geregeld.

Tijdens de TMC-clubavond (kerstborrel) van 12 december hebben we een bloemschikavond voor onze vrouwelijke TMC-leden en voor de partners van onze (mannelijke) TMC-leden. Maak je eigen prachtige kerststuk, waar je de hele kerst plezier van zult hebben; een zelfgemaakt sieraad in huis. Hoe het kerststuk eruit gaat zien is nog een verrassing, maar wordt zeker weer een mooi stuk.

De kosten hiervoor zijn voor leden € 15,00  en voor introducees € 30,00.  De bloemschikavond begint om 19.30 uur en eindigt om ca. 22.00 uur. Locatie is zaal ‘De Cobra’ bij restaurant ‘de Buren’ in Boekelo, deze is open vanaf 19.15 uur. Wil je ook meedoen en heb je je nog niet opgegeven, stuur dan even een mailtje naar webmaster@twentsemotorclub.nl en geef je op.

Heren die mee willen doen zijn ook van harte welkom!

Omdat we deze clubavond omgedoopt hebben tot kerstborrel, zal ook de kerstman en de kerstvrouw(en) aanwezig zijn! We zorgen voor de lekkere hapjes en drankjes.

Jullie zorgen voor een mooie opkomst!

Moosrit 2019 bestelling foto Meer informatie Inschrijven
Algemene ledenvergadering TMC donderdag 14 november. Alleen voor TMC-leden Meer informatie Inschrijven
Clubavond (kerstborrel) + bloemschikken 12 december Meer informatie Inschrijven