Clubavond (kerstborrel) + bloemschikken 13 december

Op onze clubavond van 13 december hebben we voor de dames weer een gezellige bloemschikavond geregeld.

Tijdens de TMC-clubavond (kerstborrel) van 13 december hebben we een bloemschikavond voor onze vrouwelijke TMC-leden en voor de partners van onze (mannelijke) TMC-leden. Maak je eigen prachtige kerststuk, waar je de hele kerst plezier van zult hebben; een zelfgemaakt sieraad in huis. Op de bloemschikavond werk je met diverse kerstmaterialen.

De kosten hiervoor zijn voor leden € 15,00  en voor introducees € 30,00.  De bloemschikavond begint om 19.30 uur en eindigt om ca. 22.00 uur. Locatie is zaal ‘De Cobra’ bij restaurant ‘de Buren’ in Boekelo. Wil je ook mee doen en heb je je nog niet opgegeven, stuur dan even een mailtje naar webmaster@twentsemotorclub.nl en geef je op.

Heren die mee willen doen zijn ook van harte welkom!

Omdat we deze clubavond omgedoopt hebben tot kerstborrel, zal ook de kerstman en de kerstvrouw aanwezig zijn! We zorgen voor de lekkere hapjes en drankjes.

Jullie zorgen voor een mooie opkomst!

Algemene ledenvergadering TMC donderdag 22 november. Alleen voor TMC-leden Meer informatie Inschrijven
Clubavond (kerstborrel) + bloemschikken 13 december Meer informatie Inschrijven
Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2019. Kom het nieuwe motorjaar inluiden! Meer informatie Inschrijven