Clubavond (kerstborrel) + bloemschikken 21 december

Op onze clubavond van 21 december hebben we voor de dames weer een gezellige bloemschikavond geregeld.

Het bloemschikken (kerststuk maken) is helaas geannuleerd i.v.m. te weinig animo!

Tijdens de TMC-clubavond (kerstborrel) van 21 december verzorgt Renate Vreriks van Vreriks Bloemschikcursussen een unieke bloemschikavond voor onze vrouwelijke TMC-leden en voor de partners van onze (mannelijke) TMC-leden. Maak je eigen prachtige kerststuk, waar je de hele kerst plezier van zult hebben; een zelfgemaakt sieraad in huis. Op de bloemschikavond werk je met diverse kerstmaterialen, je hebt daarbij de keuze uit een rood of zilver kerststuk (zie foto’s) Alles wordt stap voor stap door Renate uitgelegd.

Kosten voor leden zijn 15 euro en voor niet-leden 30 euro. De bloemschikavond begint om 20.00 uur en eindigt om ca. 22.15 uur. Locatie is zaal ‘De Cobra’ bij restaurant ‘de Buren’ in Boekelo.

Heren die mee willen doen zijn ook van harte welkom!

Inschrijven kan t/m de 14 december via de button INSCHRIJVEN

Vermeld hierbij of je een ROOD of ZILVER kerststuk wilt maken.

Omdat we deze clubavond omgedoopt hebben tot kerstborrel, zal ook de kerstman en de kerstvrouw aanwezig zijn! We zorgen voor de lekkere hapjes en drankjes.

Jullie zorgen voor een mooie opkomst!

Moosrit 2017 bestelling foto Meer informatie Inschrijven
Clubavond (kerstborrel) + bloemschikken 21 december Meer informatie Inschrijven
Nieuwjaarsreceptie 7 januari 2018. Kom het nieuwe motorjaar inluiden! Meer informatie Inschrijven