Clubavondritje 10 september

De rit start in Duitsland en wel om 19.00u bij Gasthof Driland, Gildehauser Str. 350 in Gronau. Zorg dus dat je een mondkapje bij je hebt.
We rijden een rondje Twente. Veelal bekende wegen maar wel hele leuke wegen. Onderweg komen we oa. door De Lutte, Beuningen, Rossum, Saasveld en Zenderen voordat we weer in Boekelo landen.
De route is ca. 75 km lang en als je niet treuzelt, stopt onderweg of aan laagvliegen doet ben je na ca. 1,5 uur rond.

Let wel goed op. De mais staat op zijn hoogst en op allerlei veldwegen wordt daardoor het zicht op zijwegen belemmerd. Doe dus een beetje rustig aan.

Aansluitend kun je nog een drankje doen op het terras van de Buren. Uiteraard met inachtneming van de gangbare coronaregels. Er is géén officiële clubavond. Daarvoor gelden er in de Cobra nog teveel beperkingen.

Veel plezier,

Wim Lieven