D4D zuid 6 juni 2019

D4D Zuid, start MCE te Eibergen.

We gaan weer van start met de Dondervierdaagse ritten en wij mogen de aftrap verzorgen. De 1e DVD is zuid en deze start bij motorcentrum Eibergen, bij iedereen wel bekend. We zijn dan wel de Twentse Motor Club, maar deze rit gaat toch het grootste deel door de Achterhoek. Ook gaan we een stukje door Duitsland en vervolgens rijden we bij Winterswijk  Nederland weer in richting Meddo en Lievelde. En zo rijden we bovenlangs bij Eibergen, richting Buurse en uiteindelijk naar onze stamplaats Boekelo. De rit is ongeveer 90 km. De start is tussen 18.30 -19.30 uur.
De rit is een week van te voren te downloaden en de leden krijgen de rit een week van te voren in de mail.

Groetjes Ellen en Jan Willem

D4D zuid 6 juni 2019 Meer informatie Inschrijven
D4D Oost 13 juni + clubavond Meer informatie Inschrijven
Alleen voor Leden! All-In-One Weekend 13-14-15 september 2019 Meer informatie Inschrijven