Club- en GPS avond donderdag 12 maart

Wij organiseren donderdag 12 maart bij ‘De Buren’ weer de jaarlijkse GPS avond, bedoeld om jou weer iets wijzer te maken als het gaat om het gebruik van Basecamp en je navigatie.
Dit jaar richten wij ons op beginners; onze leden die nog niet probleemloos door Basecamp peddelen en die elke keer weer moeite hebben om de TMC routes goed op de navi te krijgen.
Normaal gesproken bereiden wij iets voor en leggen dat uit. Dit jaar echter willen we het als volgt doen:
Je geeft je op en geeft daarbij max. 3 vragen/problemen door alsmede merk en type navi.
Wij kunnen ons dan voorbereiden en ev. al wat opzoeken als het gaat om problemen met jouw navi.
Je kunt je aanmelden via evenementen@twentsemotorclub.nl
Oh ja, nog een ding. Uitsluitend voor Basecamp en Garminnavi. Wij weten helaas niets van TomTom ea.

Mark-Erik Wolters
Wim Lieven