Herfstrit KNMV zondag 2 oktober

Lees ik zojuist op NU.nl dat het watertekort officieel voorbij is met dank aan de regen en de lagere temperaturen van de laatste tijd. Dat kan maar één ding betekenen: de zomer is voorbij en de herfst komt eraan. Hoogste tijd dus voor de Herfstrit 2022.
Geen nieuwe rit maar dezelfde rit als vorig jaar met wat kleine aanpassingen. Vorig jaar zorgde een overdosis regen ervoor dat slechts een handjevol mensen de route daadwerkelijk reed. Vandaar de herkansing.
We rijden naar het noorden via het platteland van Twente en Drenthe. Via Enter, Den Ham en Slagharen eindigen we het 1e deel van de rit na ca. 100 km bij restaurant Zuiderveld in Geesbrug.
Daar krijg je voor €12,50 belegde broodjes, een kroket, roerei en koffie/thee/jus d’orange (met gratis refill) zodat je er weer tegenaan kunt voor het 2e deel. Weinig honger? Kan ook. Er is een kleine kaart en lekkere taart.
Het 2e deel van de route is ca. 120 km lang en voert eerst nog een stukje naar het noorden. Via oa. Witteveen en Oosterhesselen rijden we weer terug. In eerste instantie strak langs de grens en vervolgens weer door Twente.
Mocht je nogal veel Yamaha Diversions spotten; dat kan, de YDCN rijdt dit keer met ons mee. Al rijden zij in principe een iets kortere route.
Ook opletten: in heel NL wordt gesleuteld aan wegen. En veel ook. De meeste werkzaamheden omzeilen we. Maar het is goed mogelijk dat tussen dit schrijven en 2 oktober weer nieuwe werkzaamheden starten. Wellicht moet je dan even een beroep doen op je navigatiekunsten.

We vertrekken bij de Buren in Boekelo tussen 9:00 uur en 10:30 uur.

Veel plezier.

De route is een week van te voren te koop via de button: INSCHRIJVEN
De leden van de TMC ontvangen de rit uiteraard weer in hun mailbox.

Alleen voor leden: Jubileumfeest 24 september Meer informatie Inschrijven
Herfstrit KNMV zondag 2 oktober Meer informatie Inschrijven