Herfstrit KNMV zondag 3 oktober

Op zondag 3 oktober gaan we wederom live. Toeren in de herfst.

De rit start tussen 9.00u en 10.30 uur bij de Buren in Boekelo.

We rijden naar het noorden. In het begin wat kleine weggetjes in Hof van Twente en later iets grotere wegen in Drenthe. We rijden langs Rijssen, Hellendoorn en Ommen en in Drenthe rijden we door het bosrijke deel van de provincie. De heenrit eindigt in Witteveen bij het gelijknamige hotel-restaurant. Dat was enkele jaren geleden onze uitvalsbasis voor de All-in One. Een prima plek. De uitbater heeft voor een schappelijke prijs een 12uurtje in de aanbieding.

De terugweg voert wederom door het lommerrijke deel van Drenthe en het mooie noordelijk deel van Twente.

Graag tot ziens en alvast veel plezier.

Wim Lieven

De route is een week van te voren te koop via de button: INSCHRIJVEN De leden van de TMC ontvangen de rit uiteraard weer in hun mailbox.

P.S.: Je ontvangt de route als zipbestand, hoe je deze uitpakt kun je lezen onder de kop: Nieuws!

Herfstrit KNMV zondag 3 oktober Meer informatie Inschrijven
Club- en dartavond 14 oktober Meer informatie Inschrijven