KNMV lenterit zondag 7 april

Dit jaar mag ik de Lenterit weer eens uitzetten.
We rijden dit jaar westwaarts en gaan via Rietmolen, Markelo, Goor Rijssen en Holten langs de Sallandse Heuvelrug. (Inderdaad er langs en nu eens niet er over).

Tussen Rijssen en Holten zie je nog een kraampje staan met boeken, eieren en nog wel meer. Het sigarenkistje voor het geld staat er ook.
Over vertrouwen in de medemens gesproken.
In Raalte zien we nog net een glimp van Kasteel “Het Nijenhuis”
Verder gaan we via Marienheem en Luttenberg (we rijden een klein stukje over het oude circuit van de “Raalte races”) en dan toch een stukje over de “Sallandse Heuvelrug” (het blijft mooi rijden daar) naar Marle.
Dat zijn een paar stukken waar we bij mijn weten nog niet vaak (nooit?) zijn geweest.
Dat geldt zeker voor het pauze-restaurant. Dat is n.l. het Pannekoekenhuus Marle.

Zoals je het schrijft, praat de uitbater ook. Het hanteert voor ons de kleine kaart.
Hij heeft in zijn pand ook nog een Blikmuseum samengesteld dat we ook kunnen zien.
(Misschien voor de dames interessant?)

Na de lunch gaan we verder via Daarle, Vroomshoop, Sibculo en Vasse naar Brecklenkamp en zakken dan via Denekamp, De Lutte en Losser langzaam aan weer af naar onze vaste plek De Buren.

Er is voldoende gelegenheid om onderweg even de benen te strekken maar tankstations zijn schaars.

Vertrek daarom met een volle tank.

Zelf vind ik het een mooie rit en jullie zijn allemaal uitgenodigd om mee te rijden en het te beoordelen.

Allemaal duimen voor mooi weer en tot dan.

Gerrit Mannebeek

De leden van de TMC krijgen de rit één week van te voren in de mail. Voor niet leden is de rit één week van te voren te bestellen via de button INSCHRIJVEN.

KNMV lenterit zondag 7 april Meer informatie Inschrijven
Clubavond + avondritje donderdag 11 april Meer informatie Inschrijven