KNMV Moosrit zondag 3 november

Het is alweer oktober, de maïs wordt van het land gehaald en de Herfstrit is achter de rug. En dus is het de hoogste tijd voor de Moosrit.
Starten kan deze zondag tussen 9:00u en 11:00u bij
Eetcafé de Buren, Beckumerstraat 2, 7548 BM Boekelo (Enschede)
Leden krijgen de route gratis in de mail, niet-leden kunnen de route voor € 6,- bestellen via de knop INSCHRIJVEN. De route is ca. 6 dagen van te voren beschikbaar.
Wat gaan we doen?
We rijden, bijna traditioneel, naar Duitsland. Dat doen we echter via een omweg. We rijden eerst via de Achterhoek naar het zuiden. En ergens in de buurt van IJzerlo (wie kent het niet? In de buurt van Aalten dus) steken we de grens over. Let even op, want daar staat een zeer goed werkende flitser zoals ik heb mogen ervaren. We rijden door en eindigen het eerste deel van de route in het dorp Heiden. Bij een landhotel aldaar is er een klein buffet waar we de lunch kunnen nuttigen. Voor de grote honger rijdt je natuurlijk eerst het tweede deel van de route. Dat voert via fraaie wegen over het Duitse platteland. We vermijden grotendeels steden en dorpen en komen in de buurt van Rekken (ook niet bekend? Bij Haaksbergen..) weer terug in Twente. En dan is het nog een klein maar mooi stukje terug naar Boekelo.
En daar wacht natuurlijk de onvolprezen moos.
Dus, wacht met het poetsen en winterklaar maken van je motor en zorg dat je erbij bent.
Graag tot ziens in Boekelo.

Wim Lieven

P.S.: Je ontvangt de route als zipbestand, hoe je deze uitpakt kun je lezen onder de kop: Nieuws!

De route kan niet ter plekke geladen worden!

Clubavond + dartavond donderdag 10 oktober Meer informatie Inschrijven
KNMV Moosrit zondag 3 november Meer informatie Inschrijven
Algemene ledenvergadering TMC donderdag 14 november. Alleen voor TMC-leden Meer informatie Inschrijven