KNMV Moosrit zondag 5 november

Moosrit 2017

Traditiegetrouw gaan we dit jaar weer richting Duitsland. Eindpunt is Isendorf; dat ligt ten noorden van Emsdetten. Weliswaar is het landschap net over de grens bij Enschede niet vergelijkbaar met het Schwarzwald, het Teutoburgerwald of de Beierse Alpen maar er zijn toch nog heel wat mooie wegen te vinden. En een deel daarvan zit dus in deze Moosrit. We rijden door de velden, door kleine gehuchten en natuurlijk door de bossen.
We rijden wegen van groot tot klein. Zelfs een paar kilometer “Spurbahn”. Weet je niet wat dat is? Gewoon meerijden en je komt er vanzelf achter.
Tijdens het uitzetten van de rit werd grootschalig maïs van de velden gereden. Met een modderbad op de wegen tot gevolg. De maïs zal net als de modder ongetwijfeld weg zijn op zondag 5 november. Of dat ook voor bladeren geldt? Daarom op voorhand al het advies om deze Moosrit voorzichtig te rijden.
Flitsend bochtenwerk dus maar liever even bewaren voor het voorjaar.

Graag tot zondag 5 november.

Niet leden kunnen de route één week van te voren bestellen via de button INSCHRIJVEN.

Leden van de TMC ontvangen de route één week van te voren in de mail.

KNMV Moosrit zondag 5 november Meer informatie Inschrijven
Algemene ledenvergadering TMC donderdag 16 november. Alleen voor TMC-leden Meer informatie Inschrijven
Clubavond (kerstborrel) + bloemschikken 21 december Meer informatie Inschrijven