Ladiesday zaterdag 2 juni

Altijd al een keer een mooie foto van jezelf willen hebben samen met je motor?

Geef je dan op voor de Ladiesday van 2juni a.s.
Zoals jullie gewend zijn zal de Ladiesday bestaan uit een mooie route door het mooie landschap van Twente gecombineerd met een leuke activiteit.
We starten de dag bij Edgar Stijner in Enschede waar je rond 9.00 uur wordt verwacht, zoals gewend starten we hier met kaffee und kuchen.
Onderweg maken we ook nog een stop voor een kopje koffie met iets lekkers.
Vervolgens stappen we weer op en zullen we rond de middag op een leuke locatie een lunch nuttigen die we combineren met een individuele fotoshoot door Cindy Nijssen, zie onderstaande foto’s of bekijk haar website: https://www.cindynijssen.nl/motorreportage
Daarna vervolgen wij de route en sluiten we de dag af met de mogelijkheid om op eigen kosten nog een hapje te eten.

De kosten voor deze dag bedragen € 12,50 voor leden en € 25,00 voor niet-leden, ter plekke betalen.

Zin om mee te gaan? Meld je dan aan vóór 28 mei a.s. via webmaster@twentsemotorclub.nl
Wees er wel snel bij want VOL = VOL!!

Wij hopen jullie te treffen op 2 juni a.s.

Groetjes,
Ellen en Karin