Nieuwjaarsreceptie 9 januari 2022. Alleen voor leden TMC

De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 9 januari bij de Lutscher Alm (tussen Enschede en Losser). We hebben daar een apart zaaltje (de Almhütte). De eigen bijdrage bedraagt € 10,- pp. Meer informatie volgt nog.

We realiseren ons dat zwaardere corona-maatregelen eraan lijken te komen. Mochten die maatregelen roet in het eten gooien dan krijg je je geld terug. In dat geval bekijken we met het nieuwe bestuur of we de Nieuwjaarsreceptie kunnen verplaatsen om er wellicht een Seizoensaftrap oid. van te maken. We houden je op de hoogte.

Clubavond Kerstborrel 9 december Afgelast i.v.m. Corona Meer informatie Inschrijven
Nieuwjaarsreceptie 9 januari 2022. Alleen voor leden TMC Meer informatie Inschrijven
Coronamaatregelen Meer informatie Inschrijven