Vakantietoer Twentse Motor Club 2023

Beste motorvrienden en -vriendinnen,

wij organiseren een meerdaagse vakantietoer naar het mooie Franse gebied de Elzas.

Het betreft een 5-daagse toer van 17 t/m 21 mei met 4 overnachtingen en voor maximaal 12 personen.
Wij hebben 6x een 2-persoonskamers gereserveerd inclusief een goed ontbijt.

Wij gaan naar hotel d’Alsace, 16 Rue Vauban 67160 Wissembourg Frankrijk (tel. 0033-388949843).

www.hotel-alsace.fr

17 mei

Verzamelen bij Mc Donald’s in Doetinchem (Ettenseweg 1, 7004 GX) tegen ca. 8:30 uur.
Vertrekken tussen ca. 08:45 en 9:00 uur. Wij delen niemand in. Eenieder is er uiteraard vrij in, in een groepje of op eigen gelegenheid te rijden.

Vanwege de naar ons hotel te rijden afstand (zo’n 480 km) ontkomen we er helaas niet aan om ook (flinke) delen snelweg in de route op te nemen. In totaal zo’n 270 km. Waarvan de eerste 200 km in het eerste deel van de route. Grofweg van Doetinchem tot Blankenheim in de Eifel. Alle grote steden (Ruhrgebied) omrijden we dus via de snelweg.
Vanaf Blankenheim zakken we verder af via wegen binnendoor en nog 2 stukjes snelweg van respectievelijk 40 en 30 km.
In het hotel kunnen we tussen 15:00 en 21:00 uur inchecken.

18 t/m 20 mei

Voor iedere dag is er een korte en lange route beschikbaar. Korte routes ca. 200-250 km. De lange routes zijn zo’n 100 km langer. Voor ieder wat wils dus. Heb je een dag geen zin om te rijden? Ook prima, je mag natuurlijk ook jezelf daar vermaken in de omgeving en er is daar genoeg te zien en te doen (wel zelf even oriënteren!). Er is geen gezamenlijke activiteit ingepland.

De laatste avond voor vertrek (20 mei) willen wij gezamenlijk wat gaan eten en drinken in het hotel of bij een restaurant in de buurt. Dit is bij de prijs inbegrepen.

21 mei

Tja, helaas zit het er dan weer op en gaan we na ons ontbijt weer huiswaarts. Wij verwachten tegen ca. 9:00 uur te vertrekken. Ook nu zit er weer een flink deel snelweg in. Grofweg bestaat de terugweg uit 3 delen. Het eerste deel van zo’n 140 km gaat binnendoor tot aan Bingen. Daar gaan we de veerpont op en steken de Rijn over naar Rüdesheim. Vandaar gaat het verder noordwaarts langs de Rijn tot aan de A3, zo’n 90 km. Het laatste deel is ongeveer 210 km snelweg. Die eindigt op Autobanh Rastplatz Averbeck op de A31 ter hoogte van Heek. Van daaruit kun je zelf de route naar huis bepalen. Wil je rechtstreeks vanuit het hotel naar huis dan ben je daar natuurlijk vrij in.

De kosten voor de Vakantietoer Elzas 2023 zoals hierboven beschreven bedragen € 250,–/pp.

Inschrijven kan van 15 februari tot 16 april 2023 via de website van de TMC. Een inschrijving is pas definitief als het volledige bedrag op de bankrekening van de TMC is bijgeschreven onder vermelding van VT2023 Elzas en het aantal deelnemers. Je krijg een bevestiging als je inschrijving definitief is. Er geldt: Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Tot een maximum van 12 deelnemers. Daarboven wordt een reservelijst aangehouden. Indien een deelnemer annuleert worden de leden op de reservelijst geïnformeerd dat er een plek vrij is gekomen. Hier geldt dan ook weer wie het eerst komt, het eerst maalt en dat de inschrijving pas definitief is als het volledige bedrag aan de TMC is betaald.

LET OP:
Annuleren kan tot 23 april 2023. Daarna annuleren betekent dat het volledige bedrag verschuldigd blijft. Je dient in dat geval dus zelf een (goede) annuleringsverzekering te hebben cq af te sluiten. Een deelnemer die heeft geannuleerd vóór 23 april 2023 ontvangt zijn geld terug. Een lid op de reservelijst neemt zijn of haar plaats in na volledige betaling.

Een deelnemer die heeft geannuleerd op of na 23 april ontvangt zijn geld niet terug. Een lid op de reservelijst kan zijn of haar plaats innemen. Echter moet het lid dat heeft geannuleerd zelf met de plaatsvervanger regelen dat de plaatsvervanger hem of haar betaalt. Het is in voorkomend geval verstandig dat de deelnemer die heeft geannuleerd ons daarover informeert.

Deelnemers ontvangen de routes (VT2023.gpx met tracks en routes) ongeveer een week voor vertrek. Alle routes en tracks zijn gemaakt met de TMC-instellingen.

Wij hopen op een enthousiaste deelname en gaan er samen een mooie en gezellige vakantietoer van maken!

Met vriendelijke groet,

Ronald Heij
Rinus Holland

Vrienden van Evenementen
'
Vakantietoer Twentse Motor Club 2023 Meer informatie Inschrijven
'
All-in-One 8-9-10 september 2023 Meer informatie Inschrijven
Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services