Alleen voor leden! WWA-rit zondag 17 juli

TMC – WWA 17 juli 2022

Beste motorrijders, wij hebben in onze ogen weer leuke ritten en een activiteit geregeld in de richting van het Zuiden van het land.

Wij gaan verzamelen bij De Forelderij te Enschede/Usselo (Usselerrietweg 50 7546 PE), jullie worden daar verwacht tegen 9.15 uur.
Daar krijgen jullie koffie of thee met een heerlijke eigen gemaakte appeltaart (al dan niet met slagroom) aangeboden.

Vertrek vanuit daar tegen 10.15 uur richting het Zuiden (Let op : ook bevat de route een veerpont / denk aan wat contant geld), de route is ca. 107 km.
Jullie worden daar verwacht tegen 12.45 uur te zijn en de activiteit begint om ca. 13.00 uur, de activiteit duurt na inschatting en opgave ca. 60 min.. Er zal een busje aanwezig zijn waar motorspullen (helmen, jassen, etc.) ingelegd kunnen worden.

Jullie kunnen op eigen gelegenheid (en kosten) bij de naast gelegen Horeca gelegenheid een hapje en/of drankje nuttigen.

Vertrek terugreis tegen 14.45 uur, route ca. 88 km en gaat naar De Buren te Boekelo. Daar krijgen jullie een borrelhapje(s) aangeboden (drank voor eigen rekening).

Wij hopen dat jullie een leuke en gezellige dag hebben gehad.

PS : er zijn voldoende tank- en eetgelegenheden onderweg .

Eigen bijdrage € 7,50 (betaling via Website TMC).

Opgave uiterlijk voor 6 juli 2022 (via de button INSCHRIJVEN).

Met sportieve motorgroet,

Rinus Holland en