Zomertour zaterdag 18 augustus

De route begint bij de Haarmühle in de buurt van Alstätte, dicht tegen de Duitse grens en is vanaf daar ca. 142km lang. Adres is : Landgasthof Haarmühle GmbH, Beßlinghook 57, 48683 Ahaus-Alstätte. Starttijd tussen 10.00 tot 11.00 uur.
De gehele route kenmerkt zich door een afwisseling van boeren landweggetjes met mooie stukken natuur en snelle stukken waar het gas weer even wat verder los kan. Er zijn geen vaste rustpunten gepland en ook niet besproken, omdat je tijdens de tocht langs meer dan genoeg gezellige eetgelegenheden komt (Neem voldoende cash mee want bij onze Oosterburen kun je lang niet overal pinnen!). Ook aan de dorst van je Bike is gedacht; tankstations genoeg waar je het nodige kunt besparen t.o.v. de brandstofprijzen in Nederland. De rit eindigt bij de grens waar je eventueel de innerlijke mens nog even kunt aansterken of een drankje nuttigen.
Wij zijn helaas nog op vakantie en zullen er niet bij zijn maar we wensen iedereen al vast een zonnige en vooral droge dag, en veel rijplezier!

Met vriendelijke groet,

Fokko & Henk-Jan

Download: Zomertour 2018

Vrienden van Evenementen
'
Zomertour zaterdag 18 augustus Meer informatie Inschrijven
'
All-in-One-weekend 2018 – Zuid Limburg vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018 Meer informatie Inschrijven
'
Moosrit 2017 bestelling foto Meer informatie Inschrijven
High Risk Merchant Account