Zomertoer zondag 7 augustus

De zomerperiode is aangebroken dus tijd voor onze zomertour.

Hi bikers,

Ook in de zomervakantie periode biedt TMC motorvermaak middels de zomertour op zondag 7 augustus. Dus ben je niet op vakantie dan kun je genieten van een leuke en afwisselende tocht door Duitsland en mooi stukje Twente. Deels over lekker snelle wegen met fraaie bochten, maar ook rustige L-wegen door het rustieke platteland.

De start is tussen 10 en 11 uur bij de Felsenmühle bij Ochtrup, aan de Weiner 166. We bieden 2 aanrijroutes aan, een mooie motorroute vanuit de Buren in Boekelo over mooie bochtige wegen, deze is 56 km, kost vanuit de Buren ongeveer 50 min, en daarnaast een snelle route van 28 km over de N35-B54, die kost ongeveer 25 minuten.

Bij de Felsenmühle vindt je de organisatie bij het tafeltje met de TMC banner, daar kun je een bon scoren voor ‘Kaffee und Kuchen’ gesponsord door de TMC J. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom.

De route (179 km) voert door een mooi en rustig stukje Duitsland naar Fürstenau via afwisselende wegen. In Fürstenau rijden we langs het kasteel, waar je een goede lunch kunt nuttigen bij restaurant Torhaus Fürstenau met ruime mogelijkheid om buiten te zitten en te parkeren op een rustige parkeerplaats.

Wil je 40 km meer maken, dan bieden we nog een extra lus met mooie motorwegen die weer uitkomt bij het kasteel.

De terugroute voert via Emsbüren, Gildehausen, Losser, Enschede en Beckum naar de Buren voor de afterdrink (op eigen kosten).

Graag tot 7 augustus en breng s.v.p. de zon mee :-).

Henk en Rudi

Download: zomertour

(dit is een Zip-bestand, hoe je een zip-bestand uitpakt, is te lezen onder het kopje NIEUWS)

Zomertoer zondag 7 augustus Meer informatie Inschrijven