Extra ingelaste ledenvergadering

Beste leden,

We hopen dat jullie allemaal al hebben genoten van de betere weersomstandigheden, het seizoen is begonnen! En dat is goed nieuws voor iedereen.

Er is ook minder goed nieuws. Een aantal van onze leden, een paar specifiek, heeft, sinds het nieuwe bestuur in november 2022 aangetreden is, zeer regelmatig het functioneren van het bestuur in de breedste zin ter discussie gesteld. Met name de -licht- gewijzigde koers wordt niet begrepen en keer op keer per mail aanhangig gemaakt. Recentelijk wordt dit ook geuit op Social Media. In een aantal gevallen is het niveau minder professioneel. Beide zijn niet wenselijk en werkt belemmerend voor het bestuur. Het bestuur is straks meer tijd kwijt aan het anticiperen op deze acties in plaats van het organiseren van leuke activiteiten.

Het bestuur is van mening dat iedere verandering met weerstand gepaard gaat. Helaas is de genoemde weerstand voor het bestuur nu aanleiding om het functioneren van het voltallige bestuur ter discussie te stellen. Het bestuur is van mening dat dit alleen kan door dit in een extra ingelaste ALV te bespreken en het functioneren van het voltallige bestuur ter stemming te brengen. De uitslag van de stemming is bepalend voor de toekomst van én zal volledig gerespecteerd worden door het bestuur.

De datum is 30 mei om 20.00 bij de Nachtegaal, Hengelosestraat 83, 7482 AB Haaksbergen

Onderwerp:

Kan het bestuur van de TMC doorgaan met de ingeslagen weg? 

We plannen 45 minuten tijd voor discussie waarna we formeel tot stemming over zullen gaan.

We zien jullie allemaal graag op de genoemde datum/tijd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur van de Twentse MotorClub

Peter, John, Monica, Ronald, Jorieke

Vrienden van Evenementen
'
D4D Oost 8 juni Meer informatie Inschrijven
'
WWA Rit 11 juni Meer informatie Inschrijven
'
BBQ rit 25 juni Meer informatie Inschrijven
Website Design Company in BangladeshHigh Risk Solutions Merchant Account Services