ideal

Aan deze rit zijn kosten verbonden (6 euro) voor niet leden. Wanneer je geen lid bent klik dan op het onderstaand ideal icoon en ga verder met de betaling, na betaling klik je op “TERUG NAAR WEBWINKEL” en kun je de route eenmalig downloaden. Wanneer je lid bent en je hebt de route niet ontvangen neem dan contact op met de penningmeester: penningmeester@twentsemotorclub.nl hij kan dan uw correcte emailadres noteren, zodat je alsnog de route toegestuurd krijgt.

Alternatieve (Moos)rit Meer informatie Inschrijven
Algemene ledenvergadering TMC donderdag 12 november. Alleen voor TMC-leden Meer informatie Inschrijven
Clubavond (kerstborrel) 10 december (onder voorbehoud) Meer informatie Inschrijven