Nieuws!

Er zijn tijdens de Moosrit van 5 november foto’s gemaakt van alle rijders. Niet zomaar een uitvergroot kiekje door een hobbyist maar door de professionele fotograaf Niko Bloemendal.
Wil je de foto bestellen ga dan naar zijn website:  http://bloemendal-fotografie.nl/gefotografeerd/

De kosten voor de foto is afhankelijk van het formaat en worden vermeld bij de bestelling van de foto. Voor meer info kun je contact opnemen met de fotograaf Niko Bloemendal.

ATTENTIE!!
Ontvang je geen mail van de TMC of is je e-mailadres gewijzigd geef dit dan door aan de secretaris: secretaris@twentsemotorclub.nl

Of kijk of je de mail in je spambox ontvangt!

Wil je als lid van de TMC ook een mooi en goed veiligheidsvestje met het logo van jouw club?

Neem dan contact op met een van de bestuursleden en wij zorgen ervoor dat je het vestje tegen betaling kunt ophalen op een van de clubavonden.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Hoe kun je nu het beste een route delen met leden en/of niet leden? Zodat (bijna) iedereen dezelfde route rijdt?? Mijn advies is klik op onderstaande link en het wordt je duidelijk!

De MrGPS-methode – voor routeuitwisseling

Moosrit 2017 bestelling foto Meer informatie Inschrijven
Algemene ledenvergadering TMC donderdag 16 november. Alleen voor TMC-leden Meer informatie Inschrijven
Clubavond (kerstborrel) + bloemschikken 21 december Meer informatie Inschrijven