Nieuws!

Op 19 januari 2018 start het motorseizoen met de 23e editie van Dé Noordelijke Motorbeurs, vanaf dit jaar in de TT-Hall in Assen. Op de beurs presenteren ca 120 bedrijven, clubs en andere organisaties zoals de Politie en de MAG, hun producten en diensten. Ook het TT-circuit is natuurlijk aanwezig evenals het TT-museum. Nieuwe modellen zijn te verwachten van diverse merken zoals Kawasaki, Harley-Davidson en KTM. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten zoals het sleutelplein “Customworxs” m.m.v. bekende merken als Motorcyclestorehouse, Motorcycle Academy, HK Supsension en Powerplustools. Hier kan men bij deskundigen meer over motortechniek te weten komen. Voor een betere rijvaardigheid zijn er diverse bedrijven voor motortrainingen.
Volg het laatste nieuws via:
www.denoordelijkemotorbeurs.nl

Tijdens de ALV heeft Jan Willigendael uitleg gegeven hoe te rijden als je naar de tropen gaat. Door op de link hieronder te klikken kun je dit nog eens teruglezen en kijken.

TMC TROPISCH MOTORRIJDEN

Er zijn tijdens de Moosrit van 5 november foto’s gemaakt van alle rijders. Niet zomaar een uitvergroot kiekje door een hobbyist maar door de professionele fotograaf Niko Bloemendal.
Wil je de foto bestellen ga dan naar zijn website:  http://bloemendal-fotografie.nl/gefotografeerd/

De kosten voor de foto is afhankelijk van het formaat en worden vermeld bij de bestelling van de foto. Voor meer info kun je contact opnemen met de fotograaf Niko Bloemendal.

ATTENTIE!!
Ontvang je geen mail van de TMC of is je e-mailadres gewijzigd geef dit dan door aan de secretaris: secretaris@twentsemotorclub.nl

Of kijk of je de mail in je spambox ontvangt!

Wil je als lid van de TMC ook een mooi en goed veiligheidsvestje met het logo van jouw club?

Neem dan contact op met een van de bestuursleden en wij zorgen ervoor dat je het vestje tegen betaling kunt ophalen op een van de clubavonden.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Hoe kun je nu het beste een route delen met leden en/of niet leden? Zodat (bijna) iedereen dezelfde route rijdt?? Mijn advies is klik op onderstaande link en het wordt je duidelijk!

De MrGPS-methode – voor routeuitwisseling

Toeroverleg 18 januari 2018 voor leden op uitnodiging Meer informatie Inschrijven
Clubavond 15 februari (i.v.m. carnaval de 3e donderdag) Meer informatie Inschrijven
Moosrit 2017 bestelling foto Meer informatie Inschrijven