Nieuws!

KAARTEN VAN OPEN STREET MAP

super-actueel en helemaal gratis

hoe je dat doet? klik op deze link en het word je uitgelegd. Gratis kaarten OSM

Tijdens de ALV heeft Jan Willigendael uitleg gegeven hoe te rijden als je naar de tropen gaat. Door op de link hieronder te klikken kun je dit nog eens teruglezen en kijken.

TMC TROPISCH MOTORRIJDEN

Er zijn tijdens de Moosrit van 5 november foto’s gemaakt van alle rijders. Niet zomaar een uitvergroot kiekje door een hobbyist maar door de professionele fotograaf Niko Bloemendal.
Wil je de foto bestellen ga dan naar zijn website:  http://bloemendal-fotografie.nl/gefotografeerd/

De kosten voor de foto is afhankelijk van het formaat en worden vermeld bij de bestelling van de foto. Voor meer info kun je contact opnemen met de fotograaf Niko Bloemendal.

ATTENTIE!!
Ontvang je geen mail van de TMC of is je e-mailadres gewijzigd geef dit dan door aan de secretaris: secretaris@twentsemotorclub.nl

Of kijk of je de mail in je spambox ontvangt!

Wil je als lid van de TMC ook een mooi en goed veiligheidsvestje met het logo van jouw club?

Neem dan contact op met een van de bestuursleden en wij zorgen ervoor dat je het vestje tegen betaling kunt ophalen op een van de clubavonden.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Hoe kun je nu het beste een route delen met leden en/of niet leden? Zodat (bijna) iedereen dezelfde route rijdt?? Mijn advies is klik op onderstaande link en het wordt je duidelijk!

De MrGPS-methode – voor routeuitwisseling

Zomertour zaterdag 18 augustus Meer informatie Inschrijven
All-in-One-weekend 2018 – Zuid Limburg vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018 Meer informatie Inschrijven
Moosrit 2017 bestelling foto Meer informatie Inschrijven