Nieuws!

KAARTEN VAN OPEN STREET MAP

super-actueel en helemaal gratis

hoe je dat doet? klik op deze link en het word je uitgelegd. Gratis kaarten OSM

Tijdens de ALV heeft Jan Willigendael uitleg gegeven hoe te rijden als je naar de tropen gaat. Door op de link hieronder te klikken kun je dit nog eens teruglezen en kijken.

TMC TROPISCH MOTORRIJDEN

ATTENTIE!!
Ontvang je geen mail van de TMC of is je e-mailadres gewijzigd geef dit dan door aan de secretaris: secretaris@twentsemotorclub.nl

Of kijk of je de mail in je spambox ontvangt!

Wil je als lid van de TMC ook een mooi en goed veiligheidsvestje met het logo van jouw club?

Neem dan contact op met een van de bestuursleden en wij zorgen ervoor dat je het vestje tegen betaling kunt ophalen op een van de clubavonden.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Hoe kun je nu het beste een route delen met leden en/of niet leden? Zodat (bijna) iedereen dezelfde route rijdt?? Mijn advies is klik op onderstaande link en het wordt je duidelijk!

De MrGPS-methode – voor routeuitwisseling

KNMV Moosrit zondag 4 november Meer informatie Inschrijven
Algemene ledenvergadering TMC donderdag 22 november. Alleen voor TMC-leden Meer informatie Inschrijven
Clubavond (kerstborrel) + bloemschikken 13 december Meer informatie Inschrijven