Nieuws!

Bericht van overlijden van Pascal Lefers

Pascal Lefers

Als we met de motor op pad gaan waarschuwen we elkaar vaak…, houd de glimmende kant boven! Soms lukt dat niet, met deuken in ego en blik tot gevolg. Maar heel, heel soms gaat het vreselijk mis.
Vandaag bereikte ons het ongelooflijke bericht dat Pascal Lefers is overleden. Afgelopen donderdag 22 juli kwam hij om het leven bij een ongeval in Gronau.
Hij werd slechts 28 jaar.
Pascal was ongeveer anderhalf jaar lid van de Twentse Motor Club en was een van onze jongste leden. Hij reed vaker mee met clubritten, samen met zijn vader, Henk Jan.
Hij stond bekend om zijn vrolijke aard en flauwe humor. Wat natuurlijk perfect past bij de leden van onze motorclub. Zijn betrokkenheid bij anderen was groot, getuige zijn opleiding in de richting Social Work.
Wij wensen Ellis, Henk Jan en Ingrid, zijn dierbaren en al zijn vrienden heel veel sterkte bij dit enorme verlies.
Namens het bestuur en de leden van de Twentse Motor Club,

Wim Lieven
voorzitter

NIEUWS KNMV IVM CORONAVIRUS:

zie onderstaande link:
ADVIES KNMV CORONAVIRUS & TOERRITTEN

UITPAKKEN ZIPBESTAND!

Wanneer je een route ontvangt in de mail, dan zit deze in een zipbestand. Dit bestand kun je het beste opslaan op je computer, daar pak je het bestand uit en dan kun je het inladen in BaseCamp. Hoe pak je een zipbestand uit? kijk in een van deze links: https://www.eenmanierom.nl/unzip/#Unzip_met_Windows of https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4028088/windows-zip-and-unzip-files

KAARTEN VAN OPEN STREET MAP

super-actueel en helemaal gratis

hoe je dat doet? klik op deze link en het word je uitgelegd. Gratis kaarten OSM

ATTENTIE!!
Ontvang je geen mail van de TMC of is je e-mailadres gewijzigd geef dit dan door aan de secretaris: secretaris@twentsemotorclub.nl

Of kijk of je de mail in je spambox ontvangt!

Wil je als lid van de TMC ook een mooi en goed veiligheidsvestje met het logo van jouw club?

Neem dan contact op met een van de bestuursleden en wij zorgen ervoor dat je het vestje tegen betaling kunt ophalen op een van de clubavonden.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Hoe kun je nu het beste een route delen met leden en/of niet leden? Zodat (bijna) iedereen dezelfde route rijdt?? Mijn advies is klik op onderstaande link en het word je duidelijk!

De MrGPS-methode – voor routeuitwisseling

Zomertoer zondag 8 augustus Meer informatie Inschrijven
Alleen voor leden! All in One weekend 3 t/m 5 september 2021 Meer informatie Inschrijven
Coronamaatregelen Meer informatie Inschrijven