Lidmaatschap

De TMC verwelkomt graag nieuwe leden! Deel je onze passie voor motorrijden en wil je lid worden? Klik dan op de button ‘Lid worden’ en vul je gegevens in. Ook gezinsleden kunnen lid worden van TMC.

Als lid van TMC:

• Krijg je alle actuele routes minimaal 1 week van tevoren in de mailbox
  • Mag je deelnemen aan alle evenementen
  • Krijg je op vertoon van je clubpas korting bij diverse ‘Vrienden van de TMC’
  • Heb je (via Leden Login) toegang tot alle routebestanden van voorgaand jaar, foto’s en films van evenementen en het laatste nieuws
  • Wordt je uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering

Lidmaatschap per jaar: €25,–
Lidmaatschap gezinslid per jaar: €18,–
Word je na 1 augustus lid, dan betaal je de helft van de jaarlijkse contributie. Nieuwe leden betalen eenmalig €2,– inschrijfgeld.
Let op: je lidmaatschap is pas definitief als je van de secretaris een bevestiging van inschrijving hebt ontvangen.

Mannendag zaterdag 12 september Meer informatie Inschrijven
Zomertour zaterdag 8 augustus Meer informatie Inschrijven
Update: All in One Weekend 4,5 en 6 september gaat door! Meer informatie Inschrijven